ΚΛΟΠΗ 22 εκατ. ευρώ από το Ταμείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας κατέθεσε ανωμοτί και ο δημοτικός υπάλληλος που φέρεται να έκανε την υπεξαίρεση. Ο υπάλληλος επέρριψε ευθύνες σε αντιδημάρχους και υψηλά ιστάμενους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των επιθεωρητών προκύπτει ότι για το διάστημα από το 2003 έως το 2008 ο υπάλληλος που διαχειριζόταν τις ασφαλιστικές εισφορές και φέρεται ως ο καταχραστής, εισέπραξε σε μετρητά από το Ταμείο του δήμου ποσά που φτάνουν τα 18,5 εκατ. ευρώ, για τα οποία δεν υπάρχουν αντίστοιχες αποδείξεις πληρωμής.

Παράλληλα, ποσό άνω των 2 εκατ. ευρώ αντιστοιχεί σε αποδείξεις είσπραξης, τις οποίες όμως η Εθνική Τράπεζα απεφάνθη ότι δεν τις έχει εκδώσει και τις θεωρεί πλαστές.


Τώρα;
Θα συνεχίσουν να το κάνουν ΓΑΡΓΑΡΑ τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης;;;

Σχόλια

 1. ΆΝεμε, θα το γράψουν, θα το πουν, αλλά εξαρτάται το πως. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουν να το περάσουν όσο μπορούν στα μαλακά. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται πια. Έχω ξαναπεί ότι ότι ποσό και να βγάλουν, αυτό θα είναι διπλάσιο, μια και πρόκειται για ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες θα πρέπει έτσι και αλλιώς να καταβληθούν. Από όσο έχω μάθει ο τύπος που κατηγορείται δεν έχει τίποτα στο όνομά του, ακόμα και το αυτοκίνητό του είναι σε leasing

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΑΡΓΑΡΑ! ΓΑΡΓΑΡΑ!

  Κι εκτός από 3 (ΤΡΕΙΣ) Ιστολόγους -ανάμεσά τους κι εσύ- όλοι οι άλλοι επίσης το κάνουμε γαργάρα!

  Υποθάπτουμε έναν Καραγκιόζη κι ένας Απατεώνα. Συστηματικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...και μια εξ'αυτών που κάνει ΓΑΡΓΑΡΑ, γιατί δεν ξέρει τι άλλο να κάνει, εκτός απ' το να το 'πει στους φίλους και γνωστούς.Επειδή πιστεύω ότι είμαστε πολλοί εμείς οι άλλοι, που ανοίξαμε τα μπλοκάκια μας για να γράψουμε τα σώψυχά μας, εσείς που ξέρετε τη δουλειά ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΑΣ, μοιράστε δουλειά...'εστω το γκασμά,βρε αδερφέ. Πιστεύω ότι πολλοί νοιάζονται και θ'ανταποκριθούν.
  Τα σέβη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποια ακριβώς γαργάρα; Αυτή με το αλατόνερο; Λίγη επάθεια διακρίνω προς τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ή είναι ιδέα μου;
  http://www.agelioforos.gr/archive/article.asp?date=4/1/2008&page=3
  http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=15035

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Εμπάθεια";

  Οχι βέβαια!
  Λύπη. Για το φόβο τους να πουν τα πράγματα με το ονομά τους: "Παπαγεωργόπουλος"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου