Ανεμομαζώματα 080407

-Στα γρήγορα...


== Ο greek-lolita.blogspot σύντομα σε Σαλονικιώτικο περιοδικό...
## Ο Κελαινός ισχυρίζεται οτι φεύγει...
++ Ο Spyros_VJ επέστρεψε στο ιστολόγιό του...
-- Ο CrazyMonkey μετακομίζει (κι εγώ θέλωωωωω!)...


-Είπε:


«H διαφορά του Facebook από άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα βρίσκεται στο γεγονός ότι ο χρήστης πρέπει να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία. Διότι, αν θες να παραπλανήσεις το σύστημα, δεν θα σου βγει. Οι φίλοι χρειάζονται πραγματικά στοιχεία για να λειτουργήσει η παρέα στο Facebook. Ετσι, βλέπουμε ανθρώπους να δίνουν με δική τους πρωτοβουλία προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορούν να βρεθούν στη διάθεση του οποιουδήποτε. Αποδέχεται ένα πλαίσιο ψευτο-ιδιωτικότητας χωρίς να τον ενοχλεί ότι πρακτικά οποιοσδήποτε μπορεί να το παρακολουθήσει. Δεν πρόκειται για το Second Life αλλά για την πραγματική σου ζωή».


Μιχάλης Αρβανίτης, πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του Euroscience

-Και πρόσθεσε...

«Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε, μια κοινωνία της εξομολόγησης δεν απειλείται παρά μόνο αν δεν μπορέσει να εξομολογηθεί. Και –στο κάτω κάτω– όλοι –οι περισσότεροι– αδιαφορούν, δεν πιστεύουν ότι τα όποια προσωπικά τους δεδομένα μπορούν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα. Εχουν δίκιο ή άδικο; Ποιος άλλος εκτός από τους ίδιους μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της –όποιας– απάντησης;»

- Κόκα-κόλα: Πάει με όλα αλλά πιο πολύ πάει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. (Independent)

Ted Ryan: «Η αισιοδοξία και το πνεύμα των Ολυμπιακών ταιριάζει απόλυτα με τα αναψυκτικά μας!»

- Ελαβα και προτείνω:

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ Η ΚΕΫΛΑΝΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ
Ερση Λάγκε (Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας)
(ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ)
Η βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας συγγραφέας Έρση Λάγκε περιγράφει μέσα από ένα όχι τουριστικό, αλλά πνευματικό οδοιπορικό, την Σρι Λάνκα, την Κευλάνη του Βούδα.
Η παλιά Κευλάνη του τσαγιού, το ξεροχώρι Νεκάμπο με 1500 κατοίκους και ένα μόνο ξενοδοχείο. Ο ναός του Ιερού δέντρου, που κάτω του ο Βούδας βρήκε τη φώτιση. Η Σιγκιρία , η πόλη στη ζούγκλα. Η Παλαναρούα , η πρωτεύουσα του 10ου αιώνα. Η Κάντυ, η πρωτεύουσα του δοντιού του Βούδα. Η Ανουρανταπούρα, που δεν είναι πια άγια πόλη.
Δύο ταξίδια, δύο διαφορετικές απόψεις του ίδιου κόσμου. Στο πρώτο η συγγραφέας εκστασιάζεται μπροστά σε όλα αυτά τα προαιώνια μνημεία του Βουδισμού. Στο δεύτερο ταξίδι η μαγεία χάνεται. Έχει υπεισέλθει η πολιτική. Εξονυχιστικές σωματικές έρευνες, αναχώματα στους δρόμους, απαγορεύσεις από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις.
«Ποτέ να μη ξανασυναντά κανείς κάτι που βαθιά τον συγκίνησε και το αγάπησε», είχε πει ο Βούδας.- Και για να μην ξεχνιόμαστε:


- ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ναι στο «νέο». Προσοχή στο «παλιό»…


- Ο εξαιρετικός VASSILIS GOGTZILAS ζωγραφίζει στο blog του!!!

- electroRomantix με τον Βαγγέλη Ρίσσο αυτή την Τρίτη στο arthouse.
Από τους νεορομαντικούς των 80s
μέχρι την electropop των 90s,
και από την electroclash μέχρι τις αναφορές σε καινούργιες κυκλοφορίες,
ένα βράδυ για τα synthesaizer, τα καπέλα των pet shop boys
και τα πολλά πρόσωπα του steve strange.
τρίτη 8 απριλίου electroRomantix Tuesday στο arthouse.


- Μπερνίς, ετών 13. Κόρη μιας πωλήτριας καυσόξυλων από μια βόρεια επαρχία της Γκάνας. Η μητέρα της την έστειλε στην πρωτεύουσα, Άκκρα, όταν ο πατέρας της πέθανε. Ήταν 11. Δεν ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας που κατέληγε στους δρόμους της πόλης αβοήθητη για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Είχαν προηγηθεί η μεγάλη της αδελφή, επτά χρόνια μεγαλύτερή της, κι ο μικρός της αδελφός, 8 ετών.

Η συνέχεια στη Στη σιωπή.Facebook: πέρα από το «καλό» και το «κακό»Σε λίγες μέρες ξεκινά το πόρταλ για την Αυτοδιοίκηση ! Μπορείτε να δείτε τις δοκιμαστικές σελίδες στη διευθυνση www.aftodioikisi.gr...
AlarmCall

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...