Ερχεται!!!


Δελτίο Τύπου

ΤΗΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2008

Ευχαριστούμε τη ΝΕΤ για την «ειδική φροντίδα»

Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην κρατική ΝΕΤ, η οποία φρόντισε με μοναδικό τρόπο τη διαφήμιση της υπό έκδοση αχαρακτήριστης εβδομαδιαίας εφημερίδας μας υπό τον αντεθνικό τίτλο «Ανάποδος Τύπος».

Συγκεκριμένα: η εν λόγω αχαρακτήριστη εφημερίδα κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Εκδίδεται επί χρήμασι από ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων αρκετοί ύποπτοι όπως ο Θανάσης Καρτερός, η Πόπη Διαμαντάκου, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης, η Ευγενία Λουπάκη, η Μαρία Παναγιώτου, ο Μάριος Διονέλλης, ο Αλέξανδρος Παπασταθόπουλος και πολλοί άλλοι του ιδίου φυράματος, οι οποίοι είχαν την ιδέα να διαφημίσουν με τα πενιχρά τους μέσα την προσπάθειά τους πρωτίστως στη δημόσια ΝΕΤ.

Εκεί ακριβώς φάνηκε το μεγαλείο της κρατικής τηλεόρασης. Πληρωμένη –και όχι πάρε τα λεφτά και τρέχα- διαφήμιση και περιμέναμε με αγωνία να αρχίσει να προβάλλεται. Πλην, φευ, η ειδική φροντίδα της ΝΕΤ δεν επέτρεψε την προβολή της ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη. Ουδείς μας ενημέρωσε μέχρις ότου ενοχλήσαμε τους απασχολημένους με υψηλά καθήκοντα αρμοδίους, οι οποίοι μας ανακοίνωσαν ότι λόγω κρατικής …φροντίδας η διαφήμισή μας είχε παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα. Το οποίο μας ανακοίνωσε ότι θα επιληφθεί με την απαραίτητη φροντίδα –είμαστε και έντυπο που λέει ο λόγος- με την υπόθεσή μας την ερχόμενη, ή και τη μεθεπόμενη βδομάδα. Όταν δηλαδή θα έχουμε κυκλοφορήσει.

Σημείωση: τα ιδιωτικά κανάλια, στα οποία καταφύγαμε μετά τη …φροντίδα της ΝΕΤ παίζουν κανονικά τη διαφήμιση. Προφανώς αυτοί δεν έχουν νομικό τμήμα…

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο φίλο του Τύπου Θόδωρο Ρουσόπουλο και στο δημοσιογράφο πρόεδρο της ΝΕΤ Χρήστο Παναγόπουλο. Σας αποστέλλουμε και το σχετικό διαφημιστικό πρωτοσέλιδο, το οποίο προκάλεσε την ...ειδική φροντίδα της ΝΕΤ.


ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΤΥΠΟΣ - Τάκη 2 & Αριστοφάνους , Ψυρρή – Αθήνα, Τ.Κ. 10554

Τηλ. 210.3254204, Fax: 210.3211339 - www.anapodos.gr, info@anapodos.gr

anapodostypos.blogspot.com/Σχόλια