Περιβόλι...

[...]
"Βέβαια έχει και άλλα ενδιαφέροντα ο κ. Ψωμιάδης. Για παράδειγμα, κάπου μέσα στον Δεκέμβριο του 2005, ρωτήθηκε από διάσημη παρουσιάστρια μεσημεριανής φιέστας. Από την απάντηση γίνεται σαφές και το βαθύ ερώτημα: «Εγώ δεν θα πάω ποτέ σε γάμο ομοφυλοφίλων, γιατί είμαι πολύ αρσενικός». Αλλωστε μερικές από τις αγαπημένες του φράσεις είναι τύπου «άρε ρε μεγάλε», «τι λε ρε μάγκα», «καλά, καλά τραγούδα...», και άλλες που χτυπούν στα ίσα στο στομάχι το γλωσσικό πολιτικό κατεστημένο. Και της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης."

[...]

Του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
...Τελικά αυτό δεν είναι φαινόμενο. Πάθηση είναι! Την έχουν και άλλοι! («ρε ο μαν το έχασε»)

Σχόλια

 1. Καλά, καλά, τραγούδα... :Pppp

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολείσαι μαζί του. Τον Ψωμιάδη και τον κάθε "Ψωμιάδη" τον έχω δεί σε πάρα πολλόυς ανθρώπους στην μέχρι σήμερα ζωή μου. Γιατί να σχολούμαστε με έναν τύπο που είναι όλα τα κακά σε συκευασία με την όψη ανθρώπου ;
  Μέτρια ευφυής (πονηρός όμως) και χωρίς κουλτούρα. Η πίστη στα θεία είναι η ταμπέλα που επιβεβαιώνει την καλωσύνη (και η κολυμπηθρα που ξεπλένει τις αμρτίες). Είναι συκοφάντης και συμφεροντολόγος, ατομικιστής και ανειλικρινής. Η ξενοφοβία του είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων θρασύδειλων και τεμπέληδων με λίγες ικανότητες. Ο τσαμπουκάς του στερείται επιχειρημάτων και εκεί που φτύνει γλύφει (έβρισε τους δημοσιογράφους και μετά παρέλασε απο τα κανάλια λέγοντας στο καθε ένα δεν έλεγα για εσας).
  Τα κανάλια που τον φιλοξενούν κερδίζουν στα νούμερα, γεμίζουν χρόνο και το πουγκί των tv star. Εγώ δεν μπορώ να τον βλέπω και μου έρχεται εμετός.

  ΥΓ:για την ιστορία πάντως στο παρελθόν έχω γιαουρτώσει δίς έναν τέτοιο τύπο και πλάκωσα έναν άλλο και να σκεφτείς ότι είμαι σχεδόν με ένα πόδι σακατεμμένο και δεν είμαι ντουλάπα.
  Δεν υποστηρίζω την βία αλλά σε κάποιους ανθρώπους τα επιχειρήματα δεν πιάνουν τόπο και αν με κατακρίνετε για τα πεπραγμένα που ομολόγησα δεν θα έχετε άδικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου