Τι κρίμα!

Θεωρώ ότι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο είναι το να είσαι ευφυής πολύ πάνω του μετρίου και να προσπαθείς να υποδυθείς τον βλάκα. Στα όρια του αδύνατου. Φουσκώνουν τα κροτάφια σου, χτυπάει η φλέβα στο λαιμό, θέλει να βγει η αλήθεια από τον λάρυγγα και δεν μπορεί, δαγκώνεις τις λέξεις από την ουρά να μην ξεφύγουν. Σαν ανάποδη γέννα ένα πράγμα. Με τον ίδιο πόνο. Να προσπαθείς να βολέψεις μια ξένη μάσκα στη μούρη σου και να μην ταιριάζει όταν πρέπει να υπερασπιστείς κάποιον που περιφρονείς, που δεν θα του έτεινες καν το χέρι αν τον συναντούσες κάπου, που χίλιες φορές μέσα σου τον έχεις πει «καραγκιόζη». Και δεν λέω για τα ψέματα που λέγονται στο πλαίσιο κάποιας στρατηγικής, ενός ευρύτερου σχεδίου για να κερδίσεις την παρτίδα. Όχι για εκείνες τις παραπλανητικές κινήσεις που θα στρέψουν αλλού την προσοχή του αντίπαλου. Όχι γι αυτά! Αλλά για εκείνα που πάνε κόντρα στις αρχές και στα πιστεύω σου και που σίγουρα είναι κατώτερα της ευφυΐας σου…

Θαυμάζω τον Ευ. Αντώναρο και χαρά στο κουράγιο του!

Είναι κατά πολύ ευφυέστερος από τους προκατόχους του (Χυτήρης, Πρωτόπαππας, Λαλιώτης) αλλά και από τον Ρουσόπουλο και τον Αθανασάκη.

Γι αυτό και δεν του πηγαίνει καθόλου ο ρόλος που αναγκάζεται να παίξει.

Κρίμα όμως τέτοιο μυαλό να πηγαίνει χαμένο για να σωθεί ένας Τσιτουρίδης (και όχι μόνο)!

Σχόλια

 1. Ηδη σήμερα,Μεϊμαράκης και Χρυσοχοϊδης αντάλλαξαν αβρότητες και προσέγγισαν το ζήτημα στο στύλ "κοίτα που τα συντρόφια αμφοτέρων βελονιάστηκαν έξαφνα και κάνουν ντροπερά πράγματα!". Εχω την εντύπωση ότι ο Αντώναρος "δραπετεύει" με το σφιγμένο ύφος του, επειδή πλήθος ερωτημάτων από τους δημοσιογράφους έχουν μοναδικό στόχο να εφοδιάσουν τα κανάλια με το ζορισμένο του ύφος. Δηλαδή, οι "αντίπαλοί" του κάνουν μηχανικές κινήσεις.Δεν βλέπω να ξηλώνεται το σύστημα, επειδή είναι ένα είδος μπάμπουσκας, επάλληλων ταμείων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάντοτε εκτιμούσα όσους επιβιώνουν στην κοιλιά του κήτους… Τρέφοντας μάλλον αισθήματα αλληλεγγύης αφού κι εγώ πάντοτε –σχεδόν- βρισκόμουν μέσα στο σύστημα και μάλιστα ως «στελεχιακό δυναμικό» (τρομάρα μου!) και μανατζαρέος από τα …27!
  Εκανα όμως και λίγο τον τρελό… Κανένα τσαλιμάκι…. Λίγο το «εγώ είμαι ειδικού χειρισμού» και «βγαίνω και στο σύνταγμα και γαβγίζω τους τσολιάδες»…
  Μαλακιούλες δηλαδή!
  Αυτή την αυτοσυγκέντρωση δεν την είχα ποτέ!
  Με πιάναν γέλια, γαμώτι!

  (Θαρρώ πως και ο Ευ. Αντώναρος θα ξεκαρδίζεται τα βράδια… Αλλιώς τον βλέπω «σκαστό»…)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μην σου πω οτι ούτε καν για "Δεξιό" δεν τον κόβω...

  (Αλλά από γάλα που δεν πίνεις τι σε νοιάζει κι αν κολλήσει στο μπρίκι!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου