Αίσχος!!!

Στο όνομα όποιου θεού, δαίμονα, εκδότη, καριέρας κι αν έγινε!

Οποιον κι αν ωφέλησε ή να έβλαψε!

Πέρα από την κτηνωδία του πολέμου και της σφαγής των αθώων υπάρχει και η κτηνωδία του αριβισμού των Μέσων και των μιντιανθρώπων (της ΟΠΟΙΑΣ πλευράς).

Είναι ΝΤΡΟΠΗ!

...

"

Τις προάλλες που λες, έκανα ένα τουρ να μάθω για το Λίβανο…. Τότε που έγραψα κι ένα σχόλιο στο μπλογκ σου… κι εκεί που κοίταζα τις φωτό κι έκλαιγα για αυτά τα παιδιά σαν φλας με κτύπησε η σκέψη : βρε, λες να ναι ρετουσαρισμένες οι φωτό ; κοκάλωσα και μόνο στην σκέψη πως μπορεί να υπάρχει κάποιο ΠΟΛΥ άρρωστο μυαλό και να πειράζει τις φωτό για να γίνουν πιο συγκινητικές, πιο αληθινές πιο εντυπωσιακές. Ξεκίνησα κιόλας να το γράφω στο σχόλιο αλλά τελικά με βρήκα υπερβολική και το έσβησα once n for all.

Χθες πήρα την Ε, να διαβάσω τον ναυτίλο που τόσο μου έλειψε αυτές τις μέρες και διάβασα και αυτό : http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=74014268

Και φρικάρισα τελείως!!!

Τελικά είμαστε πολύ σοβαρά άρρωστοι. Δεν ξέρω που θα μας βγάλει αυτή η κατάσταση. Ειλικρινά εκτός από την ντροπή νιώθω ότι είμαστε μέσα στον βούρκο και απλά επιπλέουμε ως φελλοί ή ως κουράδες.

Διαβάζοντας διάφορα για το Λίβανο άλλη σκέψη ξεπετάχτηκε σχετικά με το ΓΙΑΤΙ δρουν έτσι οι Εβραίοι. Δρουν κατ αυτόν τον τρόπο διότι αυτό έχουν μάθει. Αυτή η συμπεριφορά για εκδίκηση έχει μπολιαστεί στο DNA τους και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Όπως όταν ένα παιδί μεγαλώνει σε μια οικογένεια που βρίζονται και χτυπιούνται μεγαλώνοντας κι αυτό τα ίδια θα κάνει. Αυτά έμαθε αυτά κάνει. Μπορεί βέβαια η όλη αυτή οικογενειακή κατάσταση να τον έχει πονέσει ως παιδί, και ως εκ τούτου να έχει διαμορφώσει τα ανάλογα μοτίβα και ρόλους συμπεριφοράς ώστε τα πραγματικά του συναισθήματα ούτε να του είναι κατανοητά – υπαρκτά – ούτε και να εκφράζονται βέβαια. Πάντα με εντυπωσίαζε το γεγονός πως τα παιδιά που θεωρούνται βελτιωμένες εκδόσεις του εαυτού μας – των γονιών του δηλ – κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα και συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν μέσα στο σπίτι τους. Ίσως να είναι λίγο καλύτερα από τους γονείς και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παιδεία του και την συνειδητοτητά του, αλλά και πάλι παίζει…

Έτσι λοιπόν και οι Εβραίοι, κατέληξα, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Θέλουν εκδίκηση για τα όσα υπέστησαν από τους ναζί. Θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Θέλουν να γίνουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Όμως δεν έχουν ωριμάσει ακόμα αρκετά, δεν βλέπουν και δεν ακούνε τίποτα πέρα από την φωνή της εκδίκησης.Πρέπει να κάνει τον κύκλο της η ιστορία και η ανθρωπότητα όλη για να αλλάξουν ουσιαστικά κάποια πράγματα.

Φυσικά εδώ προκύπτει το ερώτημα : Εμείς τι κάνουμε ;

Δεν ξέρω, είναι η απάντησή μου. Να αδιαφορήσω παντελώς, με το σκεπτικό ότι όσο ασχολούμαι μαζί τους τόση ενέργεια τους δίνω, δεν μπορώ.

Να αρχίσω να δίνω χρήματα και φάρμακα και ρούχα, λυπάμαι αλλά δεν τους πιστεύω. Τα μαζεύουν και τα πουλάνε στα παζάρια …ξέρω γω ;

Να συμμετέχω σε πορείες και διαμαρτυρίες, φοβάμαι ότι, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Έτσι λοιπόν παραμένω θεατής των ιστορικών αυτών γεγονότων που επαναλαμβάνονται κάθε τόσο.

Δίκιο έχει ο Στάθης που έγραφε χθες ότι η δύση βρίσκει και τα κάνει … γι αυτό και οι επαναλήψεις.

Αυτό όμως που πραγματικά με τρομάζει είναι ότι δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=5003436

καταπληκτικός ο Σταματόπουλος που τον διαβάζω χρόνια, όπως και τον Στάθη και τον Τσαγκαρουσιάνο.

Ίσως τελικά να μην είμαστε και τόσο λίγοι όσο νομίζω.

Μεγάλη απογοήτευση μ έχει κυκλώσει απ όλες τις πλευρές και σ όλους τους τομείς της ζωής.

Είδωμεν."...γράφει η trapped και προσυπογράφω!

Σχόλια

  1. Όταν έβγαλα από το μπλογκ μου πρώτος το www.eureferendum.blogspot.com, έφαγα τις μεγαλύτερες ειρωνείες από άλλα "αριστερά" ιστολόγια, τους γνωστούς "εμπόρους πόνου". Βλέπεις, δεν είμαι δημοσιογράφος, άρα μπορούν να με ειρωνεύονται εύκολα όσο και ατιμωρητί.

    Τώρα να δούμε τι θα πούνε αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου