Σωθήκαμε!!! (1300o Post)

Η Χαλκιδική όχι απλώς σώθηκε μετά την πρόσφατη πυρκαγιά και λόγω αυτής αλλά, τώρα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι θα είναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΠΡΙΝ!!!

Τα ίδια σαφώς ισχύουν και για τη Μάνη!

Αναφέρομαι στα ΥΠΕΡΟΧΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΑ και ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που ανακοίνωσε η σπουδαία αυτή υπουργός, ελληνίδα και πάνω από όλα ΚΥΡΙΑ Φάνη Παλοπετραλιά!

Μα τι μέτρα είναι αυτά τα μέτρα;

Δέκα χιλιόμετρα μέτρα! (Οσο και το μέτωπο της φωτιάς!)

Τι επιδοτήσεις! Τι που θα γεμίσει ο τόπος τιμημένα γηρατειά! Τι αθλητικές συναντήσεις! Τι που θα επιδοτηθεί η διαφήμιση! Τι που ήδη έχουν προσκληθεί ξένοι δημοσιογράφοι να δουν και να θαμάξουν την «Ελλάδα BBQ»…

Τι και τι και τι!

Ηδη ο δήμαρχος και ο κυβερνήτης της Νέας Ορλεάνης ζήτησαν από την ΚΥΡΙΑ Φανοπαλοπετραλιά να πάει στα μέρη τους και να ανακοινώσει αντίστοιχα μέτρα και για εκεί που ένα χρόνο τώρα δεν έχουν δει άσπρη μέρα οι κατεστραμμένοι!

Το ίδιο θα κάνει και ο Αρνολντ Σβάρτζενέγκερ για τις φωτιές στην Καλιφόρνια, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και ο τούργος ομόλογός του Ταγίπ Ερντογάν!

Μπράβο Φάνη μας !

Αντε βρε και είχαμε ανησυχήσει ότι δεν θα ορθοποδήσει ποτέ το πρώτο πόδι μας!

(Ετσι! Να σκάσει από τη ζήλια της η πράσινη –μπλιάχ!- Σιθωνία…)

Σχόλια

 1. Όλα καλά αλλά μην το γρουσουζεύεις.... για τη Σιθωνία λέω.

  Φτου φτου φτου κάνε και τρεις γύρες επιτόπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ααα ... επήρανε μέτρα λοίπον!
  Δεν με ενημερώσανε βέβαια, αλλά δεν πειράζει, δεν κρατάω πόζα εγώ γιατί ο φόβος μου μήπως φτάσει το ποδάρι στην κρήτη με τα πρωτοβρόχια ήταν μεγάλος !

  Για φαντάσου την μεγαλόνησο μ ένα ποδάρι κοτσαρισμένο ανάμεσα Ηράκλειο Σητεία ....

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου