Γαμήστε μας κι αφήστε μας!

Η πιο έντιμη χούντ… οπς… κυβέρνηση των τελευταίων 650 χρόνων κατέθεσε στις αρχές του χρόνου τον πιο έντιμο και ρεαλιστικό προϋπολογισμό των τελευταίων 880 χρόνων και υποσχέθηκε εντιμότατα ότι θα τηρηθεί μέχρι κεραίας δίχως νέα μέτρα, δίχως έμμεσους φόρους. Και ήλθε ο Ιούλιος, ο 7ος κατά παράδοση μήνας –απομένουν άλλοι 5 επί συνόλου 12 μηνών, για όσους δυσκολεύονται στην πρόσθεση και διευκολύνονται μόνο στην αφαίρεση- και αποφάσισε τους πιο φιλελεύθερους κεφαλικούς φόρους σε τσιγάρα, κινητή τηλεφωνία, καύσιμα, λογαριασμούς ΔΕΗ των τελευταίων 2.480 χρόνων, επί Μηδικών Πολέμων, κακή ώρα, όταν είχε πάρει φωτιά ο κώλος μας καθώς ροβολούσε ο Ξέρξης προς τα κάτω!

Λέγεται πως με βάση την αισιοδοξία Αλογοσκούφη και την αρωγή του Αλμαμούνια, μέχρι τέλους του έτους, θα ζήσουμε και την φιλελεύθερη λεηλασία της Τροίας!

Τώρα μπορούμε να πα’ να γαμηθούμε;

Thanx!

Σχόλια

 1. εμένα πάλι, αυτό με τους φόρους στα τσιγάρα, δεν με χαλάει καθόλου!!
  ;D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θύμισέ μου πότε οι έλληνες τιμωρήσαμε την κυβέρνηση που είπε ψέματα και δεν κράτησε τις εξαγγελίες της κατά γράμμα;;;

  Μωρέ μπορούμε να πάμε να γαμηθούμε άνετα (μέχρι να βάλουν φόρο στο γαμήσι - πώς; Μα φορολογώντας προφυλακτικά και άλλου είδους αντισυλληπτικά μέτρα) αλλά το θέμα είναι να πάνε αυτοί σπίτι τους μια και καλή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάνας φόρος στο blogging θα παίξει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και που να 'ρθει κι ο Αύγουστος με τα "μπάνια του λαού". Όλα τα μεγαλόπνοα κυβερνητικά σχέδια παραδοσιακά τότε .. οργιάζουν. Και μετά γυρνάς από τις διακοπές και από περίπτερο μέχρι Σούπερ Μάρκετ όλη η "διαδρομή" μία τιμωρία.
  Και νοιώθεις σαν ήρωας στο "Ενώ εσύ κοιμόσουν".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου