Οσα παίρνει ο ANemos

Ηθελα να το κάνω εδώ και αρκετό καιρό.

Φασίνα!

Να καθαρίσω το «καράβι» από τα περιττά. Να το ετοιμάσω για άλλα ταξίδια. Πιο επιλεκτικά. Πιο προσωπικά ίσως. Είχε γεμίσει κατράμια και φύκια και πεταλίδες η καρίνα του. Και πράγματα που πια δεν αγαπώ. Που όμως δεν ήθελα να τα πετάξω στη θάλασσα. Ο,τι γράφτηκε, γράφτηκε. Δεν θα ήταν τίμιο απλώς να τα σβήσω. Δικά μου ήταν στο κάτω κάτω. Μιας άλλης εποχής, άλλων διαθέσεων. Ενας χρόνος και βάλε. Ο,τι γράφει δεν ξεγράφει. Γι’ αυτό τα τοποθέτησα στο «αμπάρι». Προς το παρόν θα τα αφήσω κι εδώ όμως. Μέχρι να μάθω τα αμπάρια πως λειτουργούν. Σ’ αυτά θα βάζω κατ’ ευθείαν και όσα άλλα θέλω να πω και να γράψω. Πράγματα μικρά, ασήμαντα ή μεγάλα που όμως δεν είναι δικά μου. Θα είναι η λεία από το ταξίδι μου στο χώρο των πληροφοριών, της δημοσιογραφίας, της επικοινωνίας. Θα είναι και οι κακίες μου εκεί. Κάτω στο αμπάρι θα εκτονώνομαι. Εκεί θα στήσω και το δικό μου Fight Club. Τις εμμονές μου. Την οργή μου. Και κυρίως τις σημειώσεις μου. Σε μένα πιο πολύ χρήσιμες, ελπίζω και σε κάποιους άλλους.

Εκεί όμως θα μπεί και κάτι πιο σημαντικό από τα παραπάνω. Θα γίνει η Κιβωτός μου. Μια Κιβωτός προσώπων και κειμένων. Μια μικρή βιβλιοθήκη…

Τα πιο πολιτικά και όχι μόνο εκείνα που εκφράζουν τις δικές μου ιδέες και απόψεις θα τα βρίσκετε εδώ πλέον. Προσπαθώ να προσθέσω και όσους άλλους ενδιαφέρονται. Δεν το έχω ακόμη καταφέρει. Την κατανόησή σας για λίγες μέρες…

Κι εδώ;

Εδώ σας είπα, δεν ξέρω.

Εδώ μόνο το Ταξίδι…

Κι όπου βγει…


Χαιρετισμούς στους δικούς σας

ANemos

http://gloriamundi1.wordpress.com/

http://openitnow.wordpress.com/

Σχόλια

 1. Τελικά είσαι μεγάλος provocateur...αλλά τι να κάνουμε...σας αγαπάμε Καπτεν...

  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η "επανάσταση", ας την πούμε επανασύσταση ή ας την πεί ο καθένας όπως γουστάρει, θα ξεκινήσει πετώντας. Άχρηστα πράγματα.

  καλή η δουλειά. έυχομαι κάθε καλή συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και θυμάμαι Άνεμε, εκείνο το ποστ που είχες κάνει "bring the boys back" όταν άρχισε η μετανάστευση κατά wordpress μεριά.... ελπίζω η κιβωτός σου να είναι μεγάλη και να χωράει πολλά! Καλή αρχή εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο καπετάνιος άνοιξε τα μάτια του! Επιτέλους!!!
  Πάμε για άλλα φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε λίγο θα γίνω και ναύαρχος!

  Σας ευχαριστώ πάντως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times