Όταν η πραγματικότητα αντιγράφει τα…blogs (???)

Ηταν πέρσι, τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Τα blogs στην πρώτη τους ευτυχισμένη περίοδο. Δεν πάνε δύο μήνες που είχα «ανακαλύψει» το blogger και το «καραβάκι» είχε κάνει τα πρώτα του «ναυτικά μίλια». Είμασταν όλοι «μια χαρούμενη ατμόσφαιρα» όταν εμφανίστηκε αυτό το Post. Η μικρή blog-ο-κοινωνία πάγωσε. Πολλοί τα χρειάστηκαν για τα καλά. «Εχει γούστο να…». Αλλοι μυρίστηκαν αμέσως τη δουλειά. Κάποιος πειραματιζόταν με τον θάνατο και τα ανακλαστικά μας. Μετά έφαγε το βρισίδι της ζωής του και «χάθηκε» από τη γειτονιά. Ισως να μεταλλάχθηκε σε κάτι άλλο. Ισως να έβγαλε τα απωθημένα του και να μην ξανασχολήθηκε με το άθλημα. Το θυμήθηκα πάλι λόγω των ημερών. Αν η ημερομηνία του post ήταν λίγο μεταγενέστερη θα ανατριχιάζαμε και πάλι!

Σχόλια

 1. Πω πω.. μέχρι να με γειώσει η ημερομηνία, είχα πάθει το σοκ της ζωής μου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είχα ιδέα ότι έγινε τέτοιο πράγμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το θυμήθηκα κι εγώ, κι ανέφερα το περιστατικό σε σχόλιο, στο post του Γρηγόρη για την πρόσφατη παρολίγον αυτοκτονία. Σκόπευα να γράψω αναλυτικότερα γι' αυτό το τελευταίο ..φασούλι, όμως το σκάνδαλο υποκλοπών έπεσε σαν κουβέρτα πάνω σ' αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα (περιττό να ειπωθεί πως με την γρήγορη απαξίωση του θέματος, τις εντυπώσεις τις κέρδισε το ΣΔΗΕ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το θυμήθηκα κι εγώ, κι ανέφερα το περιστατικό σε σχόλιο, στο post του Γρηγόρη για την πρόσφατη παρολίγον αυτοκτονία. Σκόπευα να γράψω αναλυτικότερα γι' αυτό το τελευταίο ..φασούλι, όμως το σκάνδαλο υποκλοπών έπεσε σαν κουβέρτα πάνω σ' αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα (περιττό να ειπωθεί πως με την γρήγορη απαξίωση του θέματος, τις εντυπώσεις τις κέρδισε το ΣΔΗΕ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times