Μαύρο φίδι
Σκέφτομαι εκείνο το έρμο το marketing της ΚΟΡΙΟ-ΦΟΝ!
Με τον εγκέφαλο σαν καμένη τσιχλόφουσκα να προσπαθούν να αναστηλώσουν τα ερείπια.
Ψυχή, μου λένε, δεν πάτησε σήμερα στα μαγαζιά τους εδώ στο κέντρο της πόλης. Από το λεωφορείο που περνούσε από μπροστά μόνο που δεν μούτζωναν. Βρισίδι και ειρωνεία μόνο. Τα e-mail με σατιρικές εικόνες και κείμενα κατακλύζουν τους υπολογιστές μας. Ερχονται από παντού. Πάνω από δέκα μου είπαν ότι θα αλλάξουν εταιρεία σήμερα. Όχι ότι είναι και η πιο σοφή αντίδραση. (Λες και οι άλλοι δεν υποκλέπτουν!) Ηταν αυθόρμητη όμως. Κι αυτό μετράει!
Τώρα ας τρέξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Και που είσαι ακόμη!

Vodafone Spyline

Δευτέρα, 6-2-2006: Κλείσε το κινητό σου! προτείνει ο Θοδωρής. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό!

Σχόλια

 1. "Όχι ότι είναι και η πιο σοφή αντίδραση. (Λες και οι άλλοι δεν υποκλέπτουν!) Ηταν αυθόρμητη όμως. Κι αυτό μετράει!"

  Θα διαφωνήσω. Το θέμα είναι ο κόσμος με αυτή την ευκαιρία να ανοίξει λίγο τα μάτια του και να αντιδράσει για την, επίσημη και με την βούλα πλέον, μόνιμη παρακολούθηση των ηλεκτρονικών μας επικοινωνιών στα πλαίσια του "αντιτρομοκρατικού αγώνα". Όχι να αναλώσει την αγανάκτησή του σε εντελώς αναποτελεσματικές ενέργειες, μόνο και μόνο επειδή αυτές είναι "αυθόρμητες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακολουθούσαν τα 100 πιο σημαντικά πρόσωπα.
  Καλά πλάκα μας κάνουν.
  Ούτε μια τραγουδίστρια, ούτε ένας πανελίστας, ούτε ένα ηθοποιός, ούτε ένας εκδότης.
  Υπάρχουν άλλοι σημαντικοί σε αυτή την χώρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φανταστικό Σενάριο.
  "Οι βάζελοι παρακολουθούν το κινητο του Τροντ Σόλιντ πριν από το ντέρμπι στο Καραισκάκη. Παίρνουν χαμπάρι ότι δεν θα παίξει ο Καφές αλλά ο Γεωργάτος και φοβούμενοι πανωλεθρία, οπλίζουν την δεξιά τους πτέρυγα με τρεχαντίρια που βγάζουν τα σωθικά των γερόντων μας. Επίσης παίρνουν χαμπάρι ότι παίζει Μαυρογενίδης και όχι Πάντος και κάνουν πάρτι από τα αριστερά τους. Δεδομένου ότι ο πρόεδρας Σωκράτης έταξε πριμ, πάει ο Τζίγκερ και τους τάζει τα διπλάσια. Έρχονται λοιπόν στο ναό και μας ρίχνουν 4. Και βγάινουν μετά οι σχετικοί άσχετοι και αρχίζουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το ποιος φταίει κλπ. Οι παλιοί ζητούν να γυρίσει ο Τζιβάνι και η 7 ζητά συγνώμη δημόσια από τον Μπάβεβιτς για τα όσα του έσοθρε πέρισυ. Ο πρόεδρας αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις απολύει τον Σόλιντ και προσλαμβάνει Ματζουράκη αλλά μέχρι να έρθει υπηρεσιακός προπονητής κάθεται ο Γκόγκιτς. Έρχεται ο Μαντζού παίρνει τελικά την κούπα, μαςκάθεται στο σβέρκο και αρχίζουν και πάλι οι εφιάλτες της Ευρώπης..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times