Εκλεισε το ΜΕΤΡΟ


Ανοίξαμε για λίγα λεπτά για να χαιρετήσουμε ένα καλό περιοδικό που μόλις μάθαμε ότι έκλεισε…

Κρίμα!

Σχόλια

 1. Πότε έγινε αυτό;
  Κι εγώ που νόμιζα πως το στήριζε ο Κυριακού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. νομίζω πριν απο 5 χρονια είχε ξανακλείσει και μετα ξανακυκλοφόρησε.
  δε θα εκπλαγω αν ξανανοίξει μετα απο ενα χρόνο(το ελπιζω δηλαδη)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ετσι φαίνεται. Ενα καλό περιοδικό που άρχισε κάπως εξελίχθηκε αλλιώς και τέλειωσε έτσι. Επέτρεψέ μου να καταθέσω επι τη ευκαιρία κάποια γεγονότα.
  Το ΜΕΤΡΟ άρχισε από εμπνευσμένους ανθρώπους με όραμα και θέση, με ανθρωπιά και αγώνα, σαν αυτό το κοκκινόμαυρο blogg, που όλοι τους αγαπήσαμε στα πρώτα χρόνια του. Εξαγοράστηκε από φασίστες. Διώχθηκαν και οι τελευταίοι εναπομείναντες απο τους παλιούς. Το ήδη υπάρχον target group έπρεπε να μείνει στην άγνοια, του τι γινόταν πάσει θυσία. Εμεινε το κέλυφος. Η διεύθυνση ανατέθηκε σε άσχετους ημετέρους ακροδεξιούς γλύφτες, ρουφιάνους, απόγονους δοσίλογων (χαρακτηριστικότατο της εν λόγω φασιστικής εταιρίας). Η βιομηχανία από πίσω ετοίμαζε θέματα (ταίστε τα ζώα τους κουμουνισταράδες με αντιπαγκοσμιοποίηση). Ξέρετε ποιός ήταν αρχισυντάκτης και κατά κόρον "πολιτικός αναλυτής" και ειδικός σε θέματα παγκοσμιοποίησης; Θα τον βρήτε στα ψηφοδέλτια του Ελληνικού Μετώπου του Πειραιά (με χαρακτηριστικότατο όνομα). Ξέρετε σε ποιόν τύπωνε δωρεάν η αδελφή εταιρία εκτυπώσεων; Στον γνωστό Κ. Πλεύρη. Το ΜΕΤΡΟ είχε μεταλλάχθεί τα τελευταία 4 χρόνια, χωρίς να το καταλάβει σχεδόν κανείς σιγά σιγά πουλώντας ντιζαϊνάτο ψέμμα και έντεχνη ακροδεξιά προπαγάνδα με ΤΣΕ και Πανούση. Φτύνανε σ' αυτά που γράφαν. Κάναν τασάκια τα cd που βάζαν ένθετα στο περιοδικό με ιδιαίτερη εμπάθεια. Λυπάμαι πολύ αλλά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από οτι τα περιγράφω, στο τότε φασιστοόμιλο. Τώρα ο Αντέννα πούλησε τον μισό σε πολύ γνωστό γερμανικό συγκρότημα. Οι ημέτεροι ακόμα κατέχουν διευθυντικές θέσεις.
  ΜΕΤΡΟ πίσω απ τη βιτρίνα... δυστυχώς.
  Αυτό το μικρό κομμάτι είναι μια αλήθεια που ποτέ δε θα πέρναγε σε οποιοδήποτε κατεστημένο μέσο. Ας τη δουν 5, 10, 100. Καλύτερα απότο τίποτα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times