Σαν σήμερα...: Γεννήθηκε ο....

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Μεγάλος Αδικημένος της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
Ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί με ανεξίτηλο μελάνι ως «Αποστάτης» των Ιουλιανών. Με το ίδιο μελάνι που ο Ιουλιανός έχει γραφεί ως «Παραβάτης», ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αλέξανδρος Παπάγος ως «Στρατηλάτης» και ο Μανόλης Φάμελος ως «Ποδηλάτης».
Ο άνθρωπος που έχει επίσης καταγραφεί στη συνείδηση αυτού του Εθνους ως ο «Γκαντέμης» και που αυτή η αχάριστη κοντοπόδαρη φυλή φτύνει στον κόρφο της όταν ακούει το όνομά του. Ξεχνώντας ίσως ότι υπάρχει κοτζάμ έδρα ελληνικών σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Αλλά έτσι είμαστε οι Ελληνες μόνο τη δική μας έδρα προσέχουμε διότι είμαστε μονίμως στο «ο,τι φάμε, ο,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει η έδρα μας». Ειδικά αυτό το τελευταίο έχει γίνει ιδιαίτερα επίκαιρο μετά την ήττα του Θρύλου από τον ΜΠΑΟΚ.
(Μην κοιτάτε έτσι τις παραπάνω γραμμές. Σαν χαζοί. Σαν να σας τρομάζει η αλήθεια που κρύβεται πίσω από φαινομενικά άσχετα θέματα. Ουδέν άσχετο στο Χάος!).

Το Gloria Mundi κάνει την εξής δήλωση:

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σήμερα γυρίζει μια σελίδα της πολιτικής του ζωής. Και μαζί γυρίζει και μια σελίδα της Ελληνικής πολιτικής ζωής. Μιας πολιτικής ζωής προσφοράς στην Ελλάδα, το δημόσιο βίο, τη Βουλή των Ελλήνων και την Παράταξή μας. Μιας πολιτικής ζωής που συχνά ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας και βρέθηκε να συνεισφέρει με πείρα και πειθώ στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στην Κυβέρνηση η οποία έβαλε τις βάσεις για την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Η σελίδα γυρίζει αλλά το βιβλίο της πολιτικής προσφοράς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνεχίζει να γράφεται. Του ευχόμαστε όλοι να είναι για πολλά χρόνια παρών στην πολιτική ζωή του τόπου. Το πολιτικό του βάρος ήταν, είναι και θα παραμένει τεράστιο. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένα Εθνικό Πολιτικό Κεφάλαιο.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει γενέθλια!
Happy Bithday to you, της κόρης, την άλλης κόρης, της Μαρίκας, του Κώστάκη, της Νατάσας.
Να ζείτε να τον χαιρόσαστε!
Φτου να μην τον ματιάσουμε!»...


...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ είπαμε σήμερα;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ - ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!

...

Επίσης Σαν σήμερα, πριν 24 Χρόνια βγήκε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ο Λαός στην Εξουσία!
(Γελάσαμε και για φέτος!)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου