Σκέψεις Ημέρας #0010023

Θέλετε να το κάνουμε Κόλαση σήμερα;

Εγώ θέλω πολύ!

...

ή μήπως να τους αφήσουμε να την κάνουν μόνοι τους -όλοι τους;

...

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι κοινό έχουν ο Κώστας Σημίτης και η Ντόρα Μπακογιάννη;

Ξέρουν πολύ καλά Γερμανικά!!!

(Και για όσους δεν καταλαβαίνουν τη σχετικότητα: μπορούν να συννενοηθούν πολύ ΑΝΕΤΑ μεταξύ τους...)

...


Από πού έχει βρει το HELLAS NAVIGATOR τα στοιχεία μου και μαζί άλλων 5.000.000 Ελλήνων και τα «προσφέρει» σε CD;
Ποια ΑΡΧΗ, ποιος Οργανισμός, ποια Υπηρεσία του ΚΡΑΤΟΥΣ τους τα έδωσε;
Και με ποιο δικαίωμα;
Ο ΟΤΕ;
Το υπουργείο Οικονομικών;
Το υπουργείο Μεταφορών;
Γιατί θα πρέπει να είμαι φακελωμένος εγώ και μαζί μου άλλοι 5.000.000 Ελληνες;
Και μάλιστα όχι μόνο με τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή μου αλλά και με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις που είχα την τελευταία δεκαετία;
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ να διανέμει τον «φάκελό» μου και μαζί άλλων 5.000.000 Ελλήνων σε 300.000 αναγνώστες της;
Τι ΣΚΑΤΑ συμβαίνει σε αυτή τη ΧΩΡΑ;
Ποια Αρχή Προστασίας θα μας προστατεύσει τώρα που όλα αυτά μοιράστηκαν;
Γιατί δεν κάνουμε ομαδικές μηνύσεις;
Γιατί δεν ξυπνάμε;
Γιατί έχουμε μουλώξει όλοι φοβισμένοι σε αυτό το ΑΙΣΧΟΣ;
Ποιοι είναι ΑΥΤΟΙ που κόπτονται για τις κάμερες του Βουλγαράκη και για τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις και που τώρα μας βγάζουν στο κλαρί;

Πριν 5 χρόνια, το 2000 είχε γίνει τεράστιο θέμα με το εν λόγω CD και την εφαρμογή…

(«ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ» ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΕ CD-RΟΜ. Μ' ΕΝΑ ΑΠΛΟ «ΚΛΙΚ» ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ! Τα προσωπικά μας δεδομένα στο εμπόριο με ένα 10χίλιαρο!)

Τώρα το ίδιο CD (έχουν βγάλει μόνο τους αριθμούς των …πινακίδων των ΙΧ μας) μοιράζεται με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!
Ούτε καν με 10χίλιαρο δηλαδή!

...

Από το «Πριν»:

- «Ο Στάθης τόλμησε να παραβεί αυτό τον κανόνα, επικρίνοντας σφοδρά απαράδεκτη διαφήμιση μιας εταιρείας Γκωτιέ για παιδικά έπιπλα. Η Γκωτιέ, αντί να διορθώσει τη ρεκλάμα, έσυρε το Στάθη στα δικαστήρια προκειμένου να διατηρηθεί η τρομοκρατία της διαφήμισης. Εσπευσαν στο πλευρό του καθηγητές πανεπιστημίου, επιφανείς εκπαιδευτικοί, επιστήμονες που διαβεβαίωσαν ότι η ρεκλάμα έκανε ζημιά στον ψυχισμό των παιδιών. Χαμένος κόπος! Ο πέλεκυς του δικαστηρίου έπεσε βαρύς: Ναι μεν η διαφήμιση ήταν ακατάλληλη, αλλά ο Στάθης πρέπει να πληρώσει 40.000 ευρώ γιατί την κατέκρινε!».

-«Η "χούντα της ρεκλάμας" νίκησε και πάλι. Θέλει το κεφάλι του Στάθη για να το περιφέρει στην πιάτσα των δημοσιογράφων και να τρομοκρατήσει και να φιμώσει όποιον διανοείται να ξαναμιλήσει γι' αυτό το θέμα ή για οποιαδηποτε άλλο, με τρόπο μη αρεστό».


...

Σχόλια

 1. Εκανα το λάθος να ανοίξω την τηλεόραση το πρωί. Τόσα ήθελα να γράψω που στο τέλος είδα ότι θα έχανα το χρόνο μου και θα έκανα κακό στο στομάχι μου.

  Θα είναι ωραία βδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό... Εγώ πολλές φορές πήγα να γράψω σε mail την λέξη "Τρομοκρατία" και σκέφτηκα... κάτσε ρε μην έχεις κανά μπελά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρύσα μη μασάς' φλομώστε τους στα ύποπτα keywords, να καταλάβουν τη βλακεία τους.
  Και για να δώσω το καλό παράδειγμα: αντιπολίτευση, κοινοβουλευτική δημοκρατία, ελευθεροτυπία, ανθρώπινα δικαιώματα, Εθνικό Κτηματολόγιο, χωματερές, Ολυμπιακά Έργα, Μετρό Θεσσαλονίκης, υποθαλάσσια, επέκταση αεροδιαδρόμου 10-28, Τσιτσιρίγκος, Χρηστίδης, Στέγκος, Βωβός, μπόμπα, μπουρλότ, ξερή, μπιρίμπα, monopoly, πάρταόλα, κολοκυθιά, κολτσίνα, μπουλκουμέ, φτου και βγαίνω (γραμμή για Γουαντάναμο με βλέπω ;-p)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου