π"Μόνο οι ομοφυλόφιλοι, τα μοντέλα και οι γυναίκες καριέρας ασκούνται πιο συχνά από τρεις φορές την εβδομάδα, διαβεβαίωνε ο Μπέντζι τον εαυτό του καθώς στεκόταν -ξεχειλωμένος, γυμνός και πιθηκοειδής- μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου, μόνος με την επίγνωση ότι οι μέρες του μπροστά από την κάμερα του πορνογράφου έχουν τελειώσει. Όχι ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για το σεξ. Το αντίθετο. Απλώς το σεξ -το νερό που κάποτε τον δρόσιζε καθημερινά και κολυμπούσε μέσα του γλυκά- δεν ήταν κάτι που έκανε οποιονδήποτε, αλλά κάτι που έκανε με την Πηνελόπη. Την Πηνελόπη Πίτζιον, την όμορφή του Πένυ". Ο Μπέντζι, ένας ξοφλημένος παραγωγός πορνοταινιών, καταδιώκεται από το φάντασμα της γυναίκας του, της Πένυ. Η σχέση τους, τρυφερή και βασανιστική, κατέληξε σε προσωπική τραγωδία, που οι διαστάσεις της τον καθηλώνουν τώρα σε ένα θαμπό και μετέωρο παρόν. Ωστόσο, όταν η τύχη φέρνει στο δρόμο του τη Φιν, μια δεκάχρονη κοπελίτσα που το έχει σκάσει από το σπίτι, κάθε στιγμή μετατρέπεται για τον Μπέντζι σε αναζήτηση του αιώνιου και η περιήγηση στη μεγαλούπολη με τα εκατομμύρια πρόσωπα γίνεται μία απροσδόκητη Οδύσσεια, που τον οδηγεί από το σκοτάδι στο φως και από την άρνηση της ζωής στη συμφιλίωση μαζί της.

Π
Οπως Πορνογραφία

Ηλέκτρα
Conn, Andrew Lewis

(μτφ.: Αλέξης Καλοφωλιάς)

O Αλέξης ήταν συμμαθητής μου στο Γυμνάσιο (10ο Αμελοκήπων) και ένας απο τους καλύτερους της γενιάς μας... Απο τους Last Drive των οποίων υπήρξε συνιδρυτής μέχρι και σήμερα τον παρακολουθώ με αγάπη και καμάρι!
Update#001: Εξαιρετική γλώσσα, εξαιρετικό βιβλίο. Οαση μετά απο πρόσφατη ελληνική απογοήτευση ("Η επανάσταση έχει αχρωματοψία").
Update#002: O Αλέξης ήταν συμμαθητής μου στο Γυμνάσιο (10ο Αμελοκήπων) και ένας απο τους καλύτερους της γενιάς μας... Απο τους Last Drive των οποίων υπήρξε συνιδρυτής μέχρι και σήμερα τον παρακολουθώ με αγάπη και καμάρι!
Update#003: ΑΝ. ΛΙΟΥΙΣ ΚΟΝ Οδυσσέας, ένας ρομαντικός πορνοστάρ

Σχόλια