Μωραίνει Κύριος...

Τον Απόστολο Δοξιάδη δεν τον λες και τον πιο ηλίθιο άνθρωπο στον κόσμο.
Μπορείς όμως σίγουρα να τον πεις διαδικτυακά αναλφάβητο.
Κι ακόμη πιο σίγουρα εμπαθή και φανατικό.

Επιασε λοιπόν ο χριστιανός και έγραψε ένα σεντόνι στηριγμένο πάνω σε μια πλάκα του @adiasistos ! (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=38936) Κι από κάτω απάντησα -σοβαρά!- καμιά 60αριά ταλιμπάν!

Ναι! Δεν είναι ο πιο ηλίθιος άνθρωπος στον κόσμο. Απλώς, ηλίθιος είναι!Απάντησε εύστοχα σε αυτό νομίζω ο Κυρίτσης από τη σελίδα του στο φμπ :

Δεν έχω καταλήξει αν είναι γελοίο ή επικίνδυνο ή αν καταντα επικίνδυνο λόγω υπερβολικης γελοιότητος αλλά ισχύει. Πείστηκα, πέρα πάσης λογικης αμφιβολίας διαβάζοντας το άρθρο ποταμός του κ. Α. Δοξιάδη στο Πρόταγκον, ενός ανθρώπου τον οποίο δεν γνωρίζω, αλλά πολλοι χαρακτηρίζουν ως έναν απο τους εξυπνότερους Ελληνες. Βλέπει κι αυτός μια καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ και τρομάζει. Ο κ. Δοξιάδης πιάστηκε απο μια προφανή τρολλιά του @adiasistos, στην διαδικτυακη συνέντευξη Τσίπρα κι έγραψε πανικόβλητος ένα σεντόνι 2000 λέξεων
Εάν ένα παιδάκι κουκουλωθεί ένα σεντόνι και πει μποουου είμαι φάντασμα, πάντα μπορείς του ρίξεις δυο σφαίρες με μια καραμπίνα στο κεφάλι και να πεις οτι φοβήθηκες. Εάν φοβήθηκες είσαι ηλίθιος, εάν απλώς αξιοποίησες την ευκαιρία είσαι δολοφόνος
Ο κ. Δοξιάδης λοιπόν τρομάζει από μια καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ την οποία έχουν φιλοτεχνήσει άτσαλα αλλα συστηματικά τα κανάλια και διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιπέδου Ψαριανου, Βούλτεψη, Γεωργιάδη, Τράγκα, Πιπιλή. Ο ίδιος προσθέτει τη δική του πινελιά που θα μπορουσε κάλλιστα να εκφωνηθεί ως πανηγυρικός απο τον Ηλία Παναγιώταρο στο μνημόσυνο του Μελιγαλά.
Η Μπιλντ έχει έχει δημιουργήσει το αντίστοιχο στερεότυπο στη Γερμανία για να προδιαθέσει αρνητικά τους αναγνώστες της. Η Μπιλντ ζυμώνει το απαιδευτο και εύπιστο κοινό της. Ουδείς σοβαρός άνθρωπος θεωρεί αξιόπιστη τη Μπιλντ. Εκτός ίσως απο τον κ. Δοξιάδη.
Σήμερα στη Γερμανία αναγνωρίζουν ότι το στερεότυπο για τους τεμπέληδες του νότου που ξεκοκκαλιζουν τα γερμανικά ευρώ της Μπιλντ έχει διαποτίσει της κοινή γνώμη, σε τέτοιο βαθμό που η εκλογίκευση να έχει πολιτικο κόστος για την κυβέρνηση καθώς στήθηκε στα (ακόμα πιο) δεξιά της και την απειλει ένα αντιευρωπαικό και ξενοφοβικο κόμμα, το ARD.
Στην Ελλάδα που οι ελίτ πιθηκίζουν κάθε τι που προέρχεται εκ δυσμών ως αξιόπιστο και αδιαμφισβήτητο, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί στήνεται μια καρικατούρα πάνω σε μια άλλη καρικατούρα. Προκύπτει ένα πρασινο τέρας με ιριδίζουσες φολίδες, τρία κεφάλια και δώδεκα χέρια. Είναι αρκετά τρομακτικό για να αμβλύνει τις εντυπώσεις απο το λαοκοντιο σύμπλεγμα Σαμαρα Βενιζέλου Θεοδωράκη που κυβερνά; Για τον κ. Δοξιάδη είναι. Εκτός αν μας δουλεύει

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet