Λίγα λόγια για το MyDad.gr

Μια ιδέα, να προσεγγίσουμε την υποθέση του να μεγαλώνεις ένα παιδί -ή περισσότερα του ενός- από την πλευρά του πατέρα. Ξέρουμε πως την ιδέα αυτή δεν την είχαμε και δεν την έχουμε μόνο εμείς. Οταν συζητούσαμε μεταξύ μας το θέμα κάποιοι άλλοι, στο Superdad.gr, ήταν πιο μπροστά και σίγουρα ένα ψάξιμο στα εκτός Ελλάδας sites θα αποκαλύψει αρκετούς ακόμα.
Είναι επίσης γεγονός πως δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά στο Internet πότε μποείς να πεις πως είσαι 100% έτοιμος; Αν και έχουμε κάνει ένα συμμάζεμα μπορεί κάτι να “κλωτσήσει” ή να μην είναι όπως πρέπει να είναι. Αν δείτε κάτι σχετικό, κάντε μας τη χάρη να μας στείλετε ένα μήνυμα στο ,rg.dadym@dad θα βοηθήσετε πολύ.
Δυο-τρια πράγματα ακόμα:
Το mydad φτιάχτηκε από  πατεράδες, δεν είναι φτιαγμένο μόνο για πατεράδες.
Ο,τι μας εμπνέει το λέμε και οδηγούμε στην πηγή με ενεργό link. Δεν έχουμε “βουτήξει” κάτι από αλλού. Αν η αρχική πηγή δεν είναι διαθέσιμη για κάποιο λόγο επίσης το λέμε. Επίσης, οι φωτογραφίες είναι Creative Commons με παράθεση στην πηγή. Αν έχουμε παραλείψει κάποια αναφορά, διορθώστε μας.
Προσπαθούμε να δούμε το θέμα της αναδημοσίευσης του περιεχομένου από μια πιο γόνιμη (χμμ, αυτό θέλει επαναδιατύπωση) οπτική γωνία και μακριά από την κατάρα του c(l)opy/paste. Σε ό,τι μας αφορά χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα του Repost.us, την οποία και σάς συνιστούμε αν έχετε κάποιο ψηφιακό μετερίζι….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet