Εβδομάδα κινητοποιήσεων ενάντια στην εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας


Εκδήλωση με τίτλο "Το Ελληνικό Δεν Πωλείται" διοργανώνει τη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Ελληνικού- Αργυρούπολης, ο ΣΥΡΙΖΑ. Συλλαλητήριο σήμερα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Εβδομάδα κινητοποιήσεων ενάντια στην εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας:
 «Η εκχώρηση του Ελληνικού θα αποτελεί ένα τερατώδες σκάνδαλο. Ο όμιλος Λάτση διεκδικεί το Ελληνικό και θέλει να χτίσει τα πάντα στη περιοχή και να θησαυρίσει» δήλωσε στο Κόκκινο η Ελένη Πορτάλιου. «Αυτό θα γίνει με το ποσό των 500 εκατ ευρώ εκ των οποίων θα δοθούν τα 125 εκατ. και τα υπόλοιπα θα δοθούν σε δόσεις. 2,5 δις ευρώ θα δοθούν απο το ελληνικό δημόσιο για έργα που θα διευκολύνουν τη συγκεκριμένη επένδυση και τα οποία δεν είναι καθόλου χρήσιμα για την πόλη.

Επιπλέον με τη συγκεκριμένη τροπολογία προβλέπεται πως αν για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσουν οι διαδικασίες το ελληνικό δημόσιο θα πληρώνει αποζημιώσεις στον όμιλο που θα πάρει την επένδυση».

 Εκδήλωση με τίτλο "Το Ελληνικό Δεν Πωλείται" διοργανώνει τη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Ελληνικού- Αργυρούπολης, ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μιλήσουν οι Αλέξης Τσίπρας, Ρένα Δούρου και Νάντια Βαλαβάνη.

 «Η δήθεν αξιοποίηση του Ελληνικού δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν είναι αξιοποίηση αλλά ιδιωτικοποίηση με όρους ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας και τσιμεντοποίησης» αναφέρει σε σημερινή της δήλωση η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

 Νέο συλλαλητήριο σήμερα στη Βουλή προγραμματίζουν οι λιμενεργάτες. Το ΤΑΙΠΕΔ απέστειλε την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των λιμανιών, που θα συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή.

 Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα λιμάνια της χώρας κήρυξε για σήμερα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας για το πλήρες ξεπούλημα του ΟΛΠ.

See more at: http://stokokkino.gr/article/6117/Ebdomada-kinitopoiiseon-enantia-stin-ekpoiisi-tis-Dimosias-periousias#sthash.dCZhXkpR.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet