Δημοσιογραφία στη ζούλα


Τα γονίδια του αυταρχισμού...
---------«Πιστεύομεν ότι απηχούμεν τα αισθήματα του συνόλου του δημο­σιογραφικού κόσμου της χώρας, εκφράζοντες τας ευγνωμόνους ευ­χαριστίας μας προς την Εθνικήν Κυβέρνησιν και ιδιαιτέρως προς τον Πρωθυπουργόν κ. Γεώργιον Παπαδόπουλον, τον υφυπουργόν Προ­εδρίας Κυβερνήσεως κ. Μ. Σιδεράτον και τον Γενικόν Διευθυντήν Τύ­που Συνταγματάρχην κ. Κωνστ. Καρύδαν, δια την εμπράκτως εκδηλωθεϊσαν αμέριστον συμπαράστασίν των και ουσιαστικήν μέριμνα δια την ικανοποίησιν ζωτικών ζητημά­των του κλάδου».
Μεταξύ των υπογραφόντων: Ζούλας Ο. και Ζούλας Σ.
Ο Κωσταντίνος Ζούλας επικροτεί τα βασανιστήρια των 4 νεαρών συλληφθέντων και τα φωτομοντάζ της Αστυνομίας. Μερικά χρόνια νωρίτερα ο πατέρας του επικροτούσε τη χουντική κυβέρνηση, όταν πολλοί συνάδελφοι του βρίσκονταν στα κολαστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ και στις εξορίες.
Οι βασανιστές σ’ όλες τις εποχές έβρισκαν μερικούς πρόθυμους, υποτακτικούς και καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους να δικαολογήσουν τα εγκλήματα τους.
Είμαστε απέναντι σε κάθε Ζούλα, δίπλα στους βασανισμένους, στον αγώνα για τη δημοκρατία

Σχόλια

  1. Και δεν είναι μόνο αυτός. Και στο διαδύκτιο από το χώρο της "μεταρρυθμιστικής αριστεράς" και από το χώρο της "φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατίας" (μεταρρύθμιση κλπ) εκφράστηκαν πολλοί υπέρ του βασανισμού τους. Βλέπεις όλοι τους καταδικάσαμε, όπως δείχνει και η ανακοίνωση του Δένδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Μπλογκοπαίχνιδο: Το βιβλίο που είναι κοντά μου