Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί ANemou

Πολλά, πάρα πολλά χρόνια μετράει αυτό το μπλογκ και με έπιασε μια αναμνησιολογία ξαφνικά σήμερα. Πήγα να δω αν ακόμη είμαι ανάμεσα στους 100... (Είμαι! Στην 26η θέση... Παρά το ότι δεν γράφω τόσο συχνά όσο παλιά)
Κι έψαξα να βρω που υπάρχω και που έχω καταγραφεί. Χρόνια τώρα...

Και ξεκίνησα να ψάχνω από την εφημερίδα που εργάζομαι (ως Αντρέας Παναγόπουλος, Το ξέρετε αυτό, οι περισσότεροι). Την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ! Και βρήκα μερικά από τα δημοσιεύματα που με αναφέρουν:

ΤΙΠΟΤΑ δεν χάνεται τελικά!
 • Το Internet γέμισε Αλέξη

  Enet (09/12/2008)
 • «Η κυβέρνηση φοβάται το Διαδίκτυο»
  Μία αναζήτηση στα μπλογκ αποδεικνύει πόσο σημαντική στάθηκε η υπόθεση του press-gr.blogspot.com για ολόκληρη την κοινότητα. Οι πτυχές για να εξεταστεί το ζήτημα είναι πολλές, η καθ' αυτή υπόθεση, η ηθική πλευρά, το μέλλον των μπλογκ και τα κείμενα δεν σταματούν να αναρτώνται.

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (27/02/2008)
 • Η χυδαιότητα είναι πολιτική στάση;

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (27/05/2006)
 • ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΡΤ

  ON OFF (14/05/2006)
 • «Δεν θέλω να πληρώνω ΕΡΤ» • Διαβάζονται ακόμη...

  Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

  Της Ελενας Κάππα


  Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

  Το φίδι του ναζισμού σέρνεται προς την κερκίδα

  Από την εφημερίδα "Ελλάδα", Σάββατο 3/11/12


  Το πανό των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, «Ορίτζιναλ», σε κάποια γωνιά του Περιστερίου, είχε τη δική του ιστορία, αμιγώς πολιτική. «Ούτε να το σκέφτεστε», έγραφε το μήνυμα, κάτι σαν τον «τοίχο του Λοΐζου» και απευθυνόταν στη Χρυσή Αυγή που ήθελε να νοικιάσει γραφεία στην ίδια πολυκατοικία. Ήταν μία απάντηση στο κεντρικό σύνθημα των Χρυσαυγιτών «είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, τα γήπεδα μας ανήκουν», για τα «τάγματα εφόδου» στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι την Κομοτηνή. Πρόβλεψη: Την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η κερκίδα των «φανατικών», θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους antifa. Αυτό το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και οσονούπω αναμένεται «έκρηξη». Θα σπάσει το αυγό του φιδιού… Χρυσαυγίτες υπάρχουν παντού, σε κάθε κερκίδα. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε τα εξής ευρήματα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το…

  Τι κρύβεται πίσω από το "Χαμόγελο του Παιδιού";

  Το πρόσωπο ενός σκληρού εργοδότη;
  Αναδημοσιεύω την καταγγελία του ΠΑΜΕ και ψάχνω...


  Αθήνα 2 Σεπτέμβρη 2010


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Θέμα: για το "χαμόγελο του παιδιού"  Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

  Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

  Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο ίδιος χώρος, που πριν 1 χρόνο είχε απολυθεί εργαζόμενη, επειδή είχε αντιδράσει στην τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στους χώρους των παιδιών και των εργαζομένων. Οι απολύσεις είναι συνήθης πρακτική του προέδρου του "χαμόγελου του παιδιού&quo…