Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Αστυνομία": Το Ενοπλο Τμήμα της Χρυσής Αυγής

Η μετάλλαξη της ΕΛ.ΑΣ. από σώμα επιβολής του νόμου και εκτελεστικό όργανο του κράτους, σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ παράταξη ξεκίνησε επί Κώστα Καραμανλή. Ριζωμένη στην παράδοση της Δεξιάς η αντίληψη περί μιας αστυνομίας που θα εκφράζει και επιβάλλει την πολιτική της με τη Βία επανήλθε ως μοντέρνο σχέδιο. Ενα σχέδιο που προέβλεπε την επάνδρωση της αστυνομίας με μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων παρακρατικών οργανώσεων, τη συνεργασία με οργανωμένους χούλιγκαν, ανθρώπων της νύχτας και εμπόρων ναρκωτικών. Αυτοί όλοι όχι απλώς συνεργάζονται πλέον με την Αστυνομία και την ΕΥΠ αλλά έχουν φορέσει επίσημα και τη στολή στα τάγματα θανάτου ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και φυσικά στα ΜΑΤ.
Στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα έχουν προστεθεί και ανορθόδοξες τακτικές σαν κι αυτές που είδαμε και καταγράψαμε τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη της ακροδεξιάς "Αστυνομίας" μαθαίνουν να δολοφονούν χρησιμοποιώντας με "ειδικό" τρόπο τα δακρυγόνα και τα χημικά αλλά ακόμη και με τα γκλομπ, με μαχαίρια και στιλέτα. Μαθαίνουν να χτυπούν ανθρώπους με τις μοτοσυκλέτες και τα περιπολικά, να κάνουν εμπρησμούς αλλά και σαμποτάζ ειδικού τύπου σε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς διειδύουν σε οργανώσεις και κινήματα, σε ΜΚΟ και στέκια αντιεξουσιαστών αναλαμβάνοντας αρκετές φορές ακόμη και ηγετικό ρόλο.
Το όλο σχέδιο περιλαμβάνει ιδεολογική διδασκαλία και καθοδήγηση η οποία γίνεται με συστηματικό τρόπο στα πρότυπα ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Σκοπός όλων αυτών είναι η επιβολή μιας δικτατορίας χωρίς δικτάτορες και τανκς (όπως ονειρεύεται ο Πάγκαλος) από με εσωτερική διάβρωση κοινωνικών και πολιτικών ομάδων για την προάσπιση της οικονομικής ολιγαρχίας.
Το σχέδιο βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη εδώ και μερικούς μήνες μετά τη μεγάλη πρόβα του Δεκεμβρίου η οποία ξεκίνησε με τη ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ εκτέλεση του Αλέξη από τον αστυνομικό Κορκονέα.
Δεκάδες βίντεο και χιλιάδες φωτογραφίες καταγράφουν συμβάντα δολοφονικών επιθέσεων από τα μέλη της πολιτικής παράταξης "Αστυνομία". Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν υποστεί στο πετσί τους τις σύγχρονες τακτικές τους.
Το καρκίνωμα γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα.
Και πρέπει πλέον να αποτελέσει πολιτικό και κοινωνικό αίτημα η διάλυση της σημερινής "Αστυνομίας" και η παραδειγματική τιμωρία των ανώτατων και ανώτερων στελεχών της από τη Δικαιοσύνη, στα πρότυπα της Δίκης της Χούντας και της Δίκης των Βασανιστών.
Διότι είναι ήδη αργά για οτιδήποτε άλλο.

ΣΗΜ.-ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ:

Τα ΜΑΤ ψηφίζουν άκρα δεξιά
Δέκα χρόνια φαγούρα

Σχόλια

 1. Δεν είναι σωστό όπως το θέτεις. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι ένοπλο τμήμα της χρυσής αυγής. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι το ένοπλο τμήμα του Κράτους που οπλίζει τους χρυσαυγίτες για να κάνουν την δουλειά Του: την καταστολή με αντικοινωνικά χαρακτηριστικά που μόνο οι νεοναζιστές και οι φασίστες διαθέτουν.
  Κατά τα άλλα έτσι είναι όπως τα λες.

  Νομίζω ότι πρέπει, ο καθένας, στην καθημερινότητά του και όσο περνά από το χέρι του να απομονώνει αυτά τα καθάρματα ως μισάνθρωπους εγκληματίες.

  Και μια καλή αρχή είναι η ροχάλα... για να νιώσουν την βία που κουβαλάει το σάλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προφανώς καταλαβαίνεις οτι το άνευ μισής τεκμηρίωσης μυθιστόρημα που ανάρτησες, δε θα μπορούσε να βρει έντυπη "στέγη" ούτε στο "βήμα του μισότρελου". Οπότε... ζήτω η "δημοσιογραφία των πολιτών" του internet έ "συνάδελφε";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και για να μην απαντήσεις με κοινοτοπίες, ναί, η τα ΜΑΤ τα έχουν κάνει πλακάκια εδώ και δεκαετίες με τους Χρυσαυγήτες, όπως και η Κρατική Ασφάλεια. Επίσης, γνωρίζεις καμιά αστυνομία του κόσμου που να μην έχει εισχωρήσει ή να μην προσπαθεί να εισχωρήσει σε αντιεξουσιαστικά "στέκια'; Το απολύτως ατεκμηρίωτο περί "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ εκτέλεση του Αλέξη από τον αστυνομικό Κορκονέα" είναι κατ εμέ απαγορευτικό να γράφετε χωρίς στοιχεία από άνθρωπο που δηλώνει "δημοσιογράφος". Έλεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ούπς... Τώρα είδα οτι είσαι διακοπές. Καλά να περνάς και τα ξαναλέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ολα όσα γράφω για το θέμα, όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια είναι αποτέλεσμα έρευνας δικής μου και πραγμάτων που έχω δει και έχω καταγράψει προσωπικά. Δεν τα άκουσα απλώς από κάπου και τα μεταφέρω. Επίσης έχουν να κάνουν με περιστατικά που έχουν γραφτεί σε πολλά ΜΜΕ και site. Αναφέρω εδώ μόνο τα ΠΟΛΥ πραγματικά εκλογικά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκεί που ψηφίζουν αστυνομικοί. Γράφτηκε και ξαναγράφτηκε.
  Να αναφέρω τις μαρτυρίες του ίδιου του υπουργού Χρυσοχοΐδη.
  Ή μήπως τα όσα ειπώθηκαν στην υπό τον Κώστα Καραμανλή νυχτερινή, υπουργική σύσκεψη του Δεκέμβρη του 08;
  Δεν τα έχεις ξαναδιαβάσει ή ακούσει όλα αυτά;
  Η σύνθεσή τους είναι που σε τρομάζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δε θα μπορούσα να διαφωνήσω με γεγονότα. Διαφωνώ με τον τρόπο που τα αναλύεις και τα παρουσιάζεις στο χωρίο: "Σκοπός όλων αυτών είναι η επιβολή μιας δικτατορίας χωρίς δικτάτορες και τανκς (όπως ονειρεύεται ο Πάγκαλος) από με εσωτερική διάβρωση κοινωνικών και πολιτικών ομάδων για την προάσπιση της οικονομικής ολιγαρχίας.
  Το σχέδιο βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη εδώ και μερικούς μήνες μετά τη μεγάλη πρόβα του Δεκεμβρίου η οποία ξεκίνησε με τη ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ εκτέλεση του Αλέξη από τον αστυνομικό Κορκονέα."

  Πολύ βαρύ για να είναι μή στοιχειοθετημένο. Λίγη προσοχή δε βλάπτει, ειδικά από άτομα που λίγο ως πολύ επηρεάζουν, όπως εσύ.

  υ.γ. κάνε κανά καλό βαθύ κυνήγι και για μας που δε μπορούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άνεμε, σε παρακολουθώ τουλάχιστον από το 2008 και θυμάμαι ότι και τότε είχες μιλήσει για "διατεταγμένη εκτέλεση". Αν και με το υπόλοιπο άρθρο συμφωνώ 100%, σκεπτόμενος σαν μηχανικός μου φαίνεται αδύνατο να εκτελέσεις μέσω εξοστρακισμένης σφαίρας. Η κίνησή της μετά την πρόσκρουση σε τσιμεντένια μπάλα (χωρίς να είμαι φυσικός) υποθέτω ότι είναι χαοτική, άρα είναι μαθηματικά αδύνατο να προβλέψεις την τροχιά της με τέτοια ακρίβεια ώστε να πετύχεις ένα παιδί στην καρδιά. Αν έχεις στοιχεία ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως μας λένε (π.χ. η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε) θα με ενδιέφεραν.

  Καλές διακοπές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @Kostis Χαίρομαι πολύ που το θυμάσαι ότι το είχα πει από τις πρώτες ώρες. Και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Προφανώς είναι κάτι που δεν θα ειπωθεί ποτέ σε κανένα δικαστήριο μέχρι να γίνει πλήρης κάθαρση της αστυνομίας ή απόφασίσει να μιλήσει ο Κορκονέας συνειδητοποιώντας πως τον άδειασαν οι ανώτεροί του για να σαπίσει στη φυλακή.
  Οι αστυνομικοί ΔΕΝ ρίχνουν χωρίς διαταγές. Ουτε πνίγουν τον κόσμο στα χημικά χωρίς σαφέστατες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εντολές.
  Λειτουργούν με πολιτικά στρατηγικούς στόχους. Παντού και πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…