Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολα όσα σας κρύβουν εσκεμμένα τα ΜΜΕ για τους “αγανακτισμένους κατοίκους” του Αγίου Παντελεήμονα

Οι χρυσαυγανακτισμένοι πολίτες του Αγίου Παντελέημονα και οι επιθέσεις στους συριζαίους

Η είδηση της επιθέσεως στον Άγιο Παντελέημονα με αυγά και γιαούρτια, προ ολίγων ημερών, στον Αλαβάνο και στην Πορτάλιου του Σύριζα είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίχτηκε σε κανάλια, παράθυρα κ.ο.κ., οπότε δεν την επαναλαμβάνουμε. Για όσους δεν γνωρίζουν, πχ: κλικ (επίσης με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολύ υλικό).

Ως επί τω πλείστον αυτό το γεγονός παρουσιάστηκε ως επίθεση “αγανακτισμένων πολιτών” του Αγίου Παντελέημονα, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια αυτό που εδώ και καιρό φωνάζουμε από αυτό το ιστολόγιο. Ότι δηλαδή οι συγκεκριμένοι “αγανακτισμένοι πολίτες” δεν είναι παρά -κατά 99%- μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
Πράγμα που φυσικά, ωρυόμενο, δεν αποδέχεται ένα κομμάτι της μπλογκόσφαιρας, δηλαδή αυτό με τις πολύ ειδικές ανάγκες, που υπάγεται στον χώρο της ακροδεξιάς.
Αλλά ακόμα και στα σχόλια του παρόντος ιστολογίου, διάβασα προχθές κάτι ανάλογο, εν είδει ..αθώας απορίας: Γιατί οι γιαουρτωτές του Ψωμιάδη θεωρήθηκαν “αγανακτισμένοι πολίτες” ενώ οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου “φασίστες”;
Η απάντηση πολύ απλά είναι: Διότι οι γιαουρτωτές του Αλαβάνου είναι φασιστόμουτρα με τη βούλα. Το γιατί, θα το δούμε στη συνέχεια.

Πλάκα έχουν και τα δελτία των ειδήσεων, που ως συνήθως έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα. Στο δελτίο του Χατζηνικολάου οι δημοσιογραφάρες μιλούσαν για “ηλικιωμένους αγανακτισμένους κατοίκους”. Τα ίδια ακούστηκαν και από τον Στραβελάκη στο MEGA, που μάλιστα παρακολούθησε και με τα ίδια του τα μάτια το μοντάζ του ρεπορτάζ:

Για να δούμε όμως τώρα μερικούς από τους ηλικιωμένους αγανακτισμένους πολίτες μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε σήμερα το “Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών”.

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

Βλέπουμε λοιπόν παντός είδους “ηλικιωμένων συνταξιούχων” χρυσαυγίτικων υπανθρωποειδών (που πράγματι θα άξιζαν μια σύνταξη, λόγω πνευματικής αναπηρίας).
Από καραφλούς μπουλούκους και βουλιμικούς κοκαλιάρηδες, μέχρι και αρίους στην έκδοση της αρβυλοφόρας μύγας. Όλοι φυσικά εγγεγραμμένοι στο κλαμπάκι της “προικισμένης αρίας φυλής”.


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)


(κλικ για μεγέθυνση)

Ο “ηλικιωμένος” άξιος συντάξεως χονδρός “άριος” με την φαλάκρα που χαζογελάει, λες και του καθαρίζουν χρυσά αυγά, δεν είναι άλλος από τον Ηλία Παναγιώταρο. Μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής (ω ναι, έχουν και τέτοιο οι αναλφάβητοι), ο οποίος για ένα φεγγάρι υπήρξε και υποψήφιος με το Λά.Ο.Σ..
Δια την εν λόγω μπουχέσα ανεφέρθημεν παλαιότερα και εδώ: http://jungle-report.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html


(κλικ για μεγέθυνση)

Η ξανθιά και άξια διπλής συντάξεως κυρία, με την περίσσια θηλυκότητα, που πετάει μια ντομάτα, είναι η Θέμις Σκορδέλη. Μια γραφική άκρως υστερική παρουσία της περιοχής, που ο ρατσισμός και ο μισανθρωπισμός της θα έκανε ακόμα και τον Λιάκο τον Παναγίωταρο να φαντάζει σαν Χιονάτη δίπλα της.
Την βλέπουμε στον ελεύθερο χρόνο της να λαμβάνει μέρος σε σοβαρές εκπομπές με σοβαρούς παρουσιαστές και να τριγυρνάει στις πλατείες προσπαθώντας να τρομάξει και να διώξει ανθρώπους που οπτικώς αποτελούν αδέλφια του αγαπημένου της αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ας δούμε όμως και τι φυλλάδια έπεφταν παράλληλα με τα γιαούρτια από τους “ηλικιωμένους συνταξιούχους”:


(κλικ για μεγέθυνση)

Μα φυσικά τα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, με υποψήφιο δήμαρχο τον έγχρωμο άριο Νίκο Μιχαλολιάκο. Που λίγο περισσότερο να του έκοβε, θα ήταν υπέρ της παραχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας και των εκλογικών δικαιωμάτων τουλάχιστον στους Πακιστανούς.
Διότι όπως και να το κάνουμε, ψηφαλάκια είναι κι αυτά..


(κλικ για μεγέθυνση)

Μια άλλη εξέχουσα, ευυπόληπτη και αξιοσέβαστη “ηλικιωμένη και συνταξιούχα” παρουσία στον Άγιο Παντελέημονα είναι και η παρακάτω.


(κλικ για μεγέθυνση)

Ο Δημήτριος Πιπίκιος. Ένας undercover χρυσαυγίτης, που είναι, λέει, πρόεδρος κάποιου συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών και τρέχα γύρευε. Το αστείο με τον συγκεκριμένο τύπο είναι, πως περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα σε κανάλια και στριμώχνεται μπροστά από όποια κάμερα βρει για να παραστήσει τον αγανακτισμένο κάτοικο του Αγίου Παντελέημονα, εξυμνώντας φυσικά παράλληλα τη Χρυσή Αυγή. Κάποιες κακιές γλώσσες λένε πως κατοικεί κάπου κοντά στην Ομόνοια, αλλά έχει τις ικανότητες να μεταμορφώνεται πάντα σε αγανακτισμένο κάτοικο όποιας περιοχής τον χρειαστούν.
Αν χρειαστείτε λοιπόν, για οποιαδήποτε περίσταση έναν αγανακτισμένο κάτοικο, ξέρετε σε ποιόν θα απευθυνθείτε.

Ακολουθεί απόσπασμα από κλαψοπροεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη τον Πιπίκιο:

Μια άλλη σοβαρή και αξιοσέβαστη παρουσιά εκείνη τη μέρα στον Αγ. Παντελέημονα, και δη άξιας 3πλής συντάξεως, ήταν η Χριστίνα Σιδέρη, η οποία αποτελεί νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνών και Τομεάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας .

Δεν φαίνεται σε καμιά από τις φωτογραφίες, αλλά το αποκαλύπτει ο μαρτυριάρης ο συνιστολόγος της.
Η συγκεκριμένη, όπως και ο συνιστολόγος της, ανήκουν στο ναζιστικό φιλοχρυσαυγίτικο κομάτι της Νέας Δημοκρατίας.
(κατά βάθος, θα λέγαμε, είναι στην ουσία και οι δύο έρμαια της ναζιστικής υποστάθμης, ήτοι γνήσια χρυσαυγιτόπουλα, αλλά ο νεοδημοκρατικός τους κομματοσκυλισμός δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα μακριά απο τη νουδού)


(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγή: http://www.blogger.com/profile/11879969429197970502

Παρευρίσκεται συχνά πυκνά σε “ακτιβισμούς” της Χρυσής Αυγής, σαν τον τελευταίο. Μια φορά μάλιστασυνελήφθη και από την αστυνομία περνώντας έναν άδικο και απάνθρωπο γολγοθά που έκανε άπαντες, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντα, να δακρύσουν ασύστολα και αστείρευτα.

Ένα μικρό ποτ-πουρί που ετοιμάσαμε, με διάφορες αξιόλογες θέσεις και απόψεις αυτής της επίσης “κατοίκου” του Αγίου Παντελέημονα, κάνει τα πολλά λόγια περιττά:
(συγχωρήστε τα τυχόντα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, πρόκειται περί εθνικίστριας)

, , ,

, ,

(κλικ για μεγεθύνσεις)

______________________________

Με αυτά και μ΄αυτά για τους “αγανακτισμένους κάτοικους” του Αγίου Παντελέημονα, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς και από ποιούς αληταράδες και ποιάς συγκεκριμένης πολιτικής συμμορίας προκαλούνται οι διάφορες ρατσιστικές επιθέσεις και τα πογκρόμ στην περιοχή, που έφτασαν και στο σημείο να επιτεθούν και να τραυματίσουν ακόμα και μέλος των Γιατρών του Κόσμου επειδή τύγχανε να είναι σκουρόχρωμος.

Μερικοί μόνο τίτλοι:

Δείτε: Πλατεία Αττικής – Ρεπορτάζ Νορβηγικού TV2

Διαβάστε επίσης:
1) Το πογκρόμ στην Ερμού και το “ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP”
2) Η συμμορία της Χρυσής Αυγής είναι παράνομη και όχι οι μετανάστες-πρόσφυγες
3) Οι ”αγανακτισμένοι” πολίτες της… φασιστικής συμμορίας δολοφονων Χρυσής Αυγής!!!
4) Τέρμα στα «Άβατα» των φασιστικών συμμοριών
5) Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» του Αγίου Παντελεήμονα
6) «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ -Ρατσισμός το Σαββατόβραδο
7) Σε δράση χτες οι “αγανακτισμενοϊ” πολίτες του Άγιου Παντελεήμονα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Περί Σαββόπουλου, προσωπικά...

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν για τη συναυλία του ΣΚΑΪ με τη συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου...
Οχτώ χωριών χωριάτες γίναμε πάλι οι υπέρ της συναυλίας, οι κατά του ΣΚΑΪ, οι υπερασπιστές του Σαββόπουλου, οι αποκαθηλωτές του Σαββόπουλου και όλοι οι ενδιάμεσοι συνδυασμοί...
Κάποιοι εκφράζουν την άποψή τους κόσμια, κάποιοι άκομψα και κάποιοι άλλοι τους μαλώνουν και τους δείχνουν το δρόμο το σωστό...
Γεμίζουν τα ψηφιακά ντουβάρια με αναλύσεις, σιχτιρίσματα, ύμνους, αναθέματα...

Μεγάλωσα με τον Σαββόπουλο. Πιο σωστά, μεγάλωσα με τα τραγούδια του, να είναι καλά ο θείος μου ο Πλάτωνας που μου έδωσε μία κασέτα του εν μέσω χούντας... 

Προέφηβος τότε, τον τοποθέτησα στην μικρή μου "Κιβωτό" δίπλα στον Ιούλιο Βερν, στον Καραγκιόζη, στις ελληνικές ταινίες με την Καρέζη και τον Αλεξανδράκη, Σάββατο βράδυ στην ΕΙΡΤ, στη μυρουδιά του καφέ και της "Ολντ Σπάις", στο "Ομπλαντί Ομπλαντά" των Μπίτλς, στη "Φαντασία" του Ντίσνεϊ...

Είναι η Κιβωτός που κουβαλ…

Ο Αρχιδάμπουρας

(Εκδοση Β’, αναθεωρημένη και επιμελημένη εκ νέου. Η έρευνα συνεχίζεται!)Στο χώρο της πολιτικής και όχι μόνο, υπάρχει εκείνο το είδος ανθρώπου που θεωρεί ότι έχει μεγάλα, στον υπερθετικό βαθμό, αρχίδια. Ο επονομαζόμενος και Αρχιδάμπουρας. Ο Αρχιδάμπουρας επαίρεται και καμαρώνει για τα πλούσια ελέη που του χάρισε η μητέρα φύση -παρά το επιπλέον βάρος και ενδεχομένως την ορμονική διαταραχή που αυτά συνεπάγονται. Βεβαίως αυτή η αίσθηση, της μεγαλο-ορχίας είναι κατά κανόνα υποκειμενική. Συχνά επίσης τη συνοδεύει, ως ασύνειδος μηχανισμός «νομιμοποίησης», μια εμφανής τάση επιδειξιμανίας: «Τα έχω μεγάλα και στα δείχνω να τα θαυμάσεις». Είναι περιττό ίσως να πούμε οτι πραγματική μεγαλο-ορχία (γνωστή και ως ελεφαντίαση ή λεμφική φιλαρίαση) συνιστά πρόβλημα όπως άλλωστε και ο πριαπισμός ένα είδος διαρκούς στύσης από την οποία έπασχε και ο ιδρυτής της παράταξης στην οποία ανήκει και επίκαιρος, εδώ και μήνες, «αρχιδάμπουρας». (Παρενθετικά να πούμε ότι ο ιδρυτής ουδέποτε πρόβαλε δημοσίως το πρόβλημ…