Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μ' όλο το θάρρος Φώτη μ'

Αλλά η θέση σου ε​ίναι ακριβώς αυτ​ή που θα είχε έν​α μεσαίο στέλεχο​ς του ΠΑΣΟΚ που ​κάνει "κριτ​ική" στην κ​υβέρνηση για να.​.. "βελτιωθ​εί"!

Ετσι ούτε γραμματέα νομαρχιακής δεν θα σε κάνουν, όχι υφυπουργό Δικαιοσύνης, που λαχταράς!

Μην τρελαθούμε κιόλας!


Σχόλια

 1. "Το έλλειμμα και το χρέος είναι υπαρκτά.

  Είναι έγκλημα των πολιτικών δυνάμεων που τα αύξησαν, αλλά και των πολιτικών συμπεριφορών που τα ανέχθηκαν.

  Εδώ η δική μας θέση πιάνει το νήμα της παράδοσης της ελληνικής αριστεράς, της πατριωτικής στάσης ευθύνης όταν η χώρα και η κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλους κινδύνους.

  Αν εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, οι αριστεροί, η πλειοψηφία των εργαζομένων, δεν στηρίξουμε τον τόπο και το συμφέρον της κοινωνίας μας, ποιός θα το κάνει;

  Αυτοί που λαδώθηκαν και λαδώνονται, που παραπλανούν το λαό και σκέφτονται πώς θα βολευθούν και στη σημερινή κρίσιμη κατάσταση;

  Ή μήπως οι υπάλληλοι των δανειστών μας;

  Είναι πρωτίστως δική μας υποχρέωση."

  Φώτης Κουβέλης 27/6/2010

  Σπίθας

  Μ' όλο το θάρρος, αγαπητέ μου, ΑΝeme
  :-)


  Για να μην τρελαθούμε, συν τοις άλλοις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εντυπωσιακή η ευκολία που λοιδωρείς έναν τόσο έντονα έναν μέχρι πρότινος "σύντροφο" επειδή δεν εγκρίνεις μια απόφασή του. Προς τι τόσο μίσος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σπίθας>>> Οτι τι; Αυτά τα λέει και η Βάσω Παπανδρέου, μη σου πω και ο Πάγκαλος!


  Ανώνυμε>>> Εχεις την παραμικρή ιδέα του τι θα πει σύντροφος; Προφανώς δεν την έχεις!Εδώ δεν ξέρεις τι θα πει όνομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα λένε η Βάσω Παπανδρέου και ο Πάγκαλος;

  Υπερβάλλεις, νομίζω.

  Απηύθυνε κάλεσμα ο Φώτης Κουβέλης.
  Που διαφωνείς μαζί του;

  (δεν νομίζω, ότι διαφωνείς, επί της ουσίας, κατά την γνώμη μου.)

  Καλημέρα, ΑΝeme

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σπίθα και Άνεμοναύτιλε το πρόβλημα συν τοις άλλοις είναι τα πολλά καλέσματα. Κάλεσμα Αλαβάνου, Κάλεσμα Κουβέλη, Κάλεσμα Τσίπρα,Κάλεσμα Παπαρήγα, Κάλεσμα Κάλεσμα Κάλεσμα.

  Με τόσα καλέσματα θα ξεποδαριαστούμε στα κόμματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δέν χρειάζετε τόση χολή
  αραγε τόσο πολύ γνωρίζεις τον πόθο του κουβάλη να πάρει υφυπουργείο
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Γιώργος Κατσαμάκης

  Πως θα πάμε ακάλεστοι;
  δεν λέει:)

  Είναι και η ζέστη, ρε φίλε, που το πας, αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…