Ως εδώ ήταν! Πάμε γι' άλλα

Μέτωπα, πτέρυγες, ρεύματα, κουβαδάκια, φτυαράκια και τσουγκράνες...

Αρκετά παίξαμε στην αριστερή μας παραλία! Ωρα να τα μαζεύουμε τώρα!Εχουμε και δουλειές!

ΥΓ1 Εχετε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ώρες μέχρι το βράδυ να "σπάσετε αυγά"। Αν δεν το κάνετε, κρατήστε το μαγαζάκι εσείς κι εμείς τις ζωές μας!)

ΥΓ2 Πριν λίγο έγινε γνωστό οτι οι Ανανεωτικοί δεν θα συμμετέχουν στα όργανα του Συνασπισμού। Φαντάζομαι οτι θα φύγουν ΚΑΙ από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ και που πια δεν στηρίζουν! Σωστά;

Σχόλια

 1. Κρίμα!! Εάν γίνει τελικά η διάσπαση, θα τους θεωρήσω ΟΛΟΥΣ απαράδεκτους.
  Εννοώ ΟΛΟΥΣ. Ολων των τάσεων.
  Γιάννης Στουπής
  Μέλος του ΣΥΝ Χολαργού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σιγά μην φύγουν από τη βουλή! Πως θα τους καλούν τότε ως εκρόσωπους του ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώνουν την διαφωνία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή κάνουν κάτι άλλο από τον Δεκέμβρη του 8 και μετά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απαράδεκτο .Απλά απαράδεκτο .Τώρα βρήκαν τις διαφορές αγεφύρωτες ;Τώρα ;Ο κόσμος της αριστεράς βρίσκεται ακόμη μια φορά εκτεθειμένος και απογοητευμένος .Αληθινά ,έχω κουραστεί από τους πολιτικάντηδες .
  Παρ'όλα αυτά ,επιμένω ..αριστερά .Που και πως δεν ξέρω όμως ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό δεν είναι διάσπαση, είναι αποχώρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι μόνο με ενομένες δυνάμεις ΟΛΗΣ της Αριστεράς θα πάμε μπροστά, ας πάει σπίτι του και να μην ανκατεύεται με την πολιτική.
  Τότε ας αφήσουμε το ΔΝΤ και τη ΕΕ να μας κάνουν ό, τι γουστάρουν. Και μετά κάποιοι θα γλύφουν το ΠΑΣΟΚ για μία θεσούλα στη "δύνμη" των δυνατών.
  Πόσο θα απογοητευτούν, μα θα είναι αργά.
  Για ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς άργησαν, φοβόντουσαν όμως ότι μόνοι τους δεν θα καταφέρουν να "πιάσουν" το 3% και για τον λόγο αυτό έκαναν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, πώς αλλιώς να εξηγήσω την στάση τους; ας είναι, μπορεί μην τα καταφέρουν, θα κερδίσουν (θα το δούμε) όμως παλιούς συντρόφους που είχαν απελπιστεί με αυτό το μόρφωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times