Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ως εδώ ήταν! Πάμε γι' άλλα

Μέτωπα, πτέρυγες, ρεύματα, κουβαδάκια, φτυαράκια και τσουγκράνες...

Αρκετά παίξαμε στην αριστερή μας παραλία! Ωρα να τα μαζεύουμε τώρα!Εχουμε και δουλειές!

ΥΓ1 Εχετε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ώρες μέχρι το βράδυ να "σπάσετε αυγά"। Αν δεν το κάνετε, κρατήστε το μαγαζάκι εσείς κι εμείς τις ζωές μας!)

ΥΓ2 Πριν λίγο έγινε γνωστό οτι οι Ανανεωτικοί δεν θα συμμετέχουν στα όργανα του Συνασπισμού। Φαντάζομαι οτι θα φύγουν ΚΑΙ από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ και που πια δεν στηρίζουν! Σωστά;

Σχόλια

 1. Κρίμα!! Εάν γίνει τελικά η διάσπαση, θα τους θεωρήσω ΟΛΟΥΣ απαράδεκτους.
  Εννοώ ΟΛΟΥΣ. Ολων των τάσεων.
  Γιάννης Στουπής
  Μέλος του ΣΥΝ Χολαργού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σιγά μην φύγουν από τη βουλή! Πως θα τους καλούν τότε ως εκρόσωπους του ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώνουν την διαφωνία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή κάνουν κάτι άλλο από τον Δεκέμβρη του 8 και μετά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απαράδεκτο .Απλά απαράδεκτο .Τώρα βρήκαν τις διαφορές αγεφύρωτες ;Τώρα ;Ο κόσμος της αριστεράς βρίσκεται ακόμη μια φορά εκτεθειμένος και απογοητευμένος .Αληθινά ,έχω κουραστεί από τους πολιτικάντηδες .
  Παρ'όλα αυτά ,επιμένω ..αριστερά .Που και πως δεν ξέρω όμως ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό δεν είναι διάσπαση, είναι αποχώρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι μόνο με ενομένες δυνάμεις ΟΛΗΣ της Αριστεράς θα πάμε μπροστά, ας πάει σπίτι του και να μην ανκατεύεται με την πολιτική.
  Τότε ας αφήσουμε το ΔΝΤ και τη ΕΕ να μας κάνουν ό, τι γουστάρουν. Και μετά κάποιοι θα γλύφουν το ΠΑΣΟΚ για μία θεσούλα στη "δύνμη" των δυνατών.
  Πόσο θα απογοητευτούν, μα θα είναι αργά.
  Για ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς άργησαν, φοβόντουσαν όμως ότι μόνοι τους δεν θα καταφέρουν να "πιάσουν" το 3% και για τον λόγο αυτό έκαναν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, πώς αλλιώς να εξηγήσω την στάση τους; ας είναι, μπορεί μην τα καταφέρουν, θα κερδίσουν (θα το δούμε) όμως παλιούς συντρόφους που είχαν απελπιστεί με αυτό το μόρφωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Παιδιά, κοιτάχτε τι βρήκα! Υποτροφίες για σπουδές σε κολλέγιο, τις δίνουν σε δήμους της αττικής. Check το link
  http://www.medcollege.edu.gr/Listing.aspx?LangID=69&CityID=7dfa4e65-eed4-4691-b653-890ff0991a93&FolderID=56427f7a-b591-421b-8c16-3b3ecc37cd9b&PageNo=0&EntityID=a1ade939-7220-4d64-ba5b-08753254ec0f

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…