Τι γίνεται με τις χορηγίες του ΟΠΑΠ

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο ΟΠΑΠ στον κόσμο του να μοιράζει χορηγίες με εντολές του κ. Βούγια. Εντολές καθαρά ψηφοθηρικών κριτιρίων που πάλι εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρωστάει στο κράτος και στους Έλληνες φορολογούμενους 48.000.000 ευρώ, και αντί να τα αποδόσει όπως οφείλει, παίρνει και χορηγία μέσω ΟΠΑΠ 1,3 εκ. ευρώ για να γίνει ανακαίνιση σε 2 θύρες της Τούμπας. Παίρνουμε τα λεφτά από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους για να σκορπάμε προκειμένου να αρπάξουμε ψήφους! Μήπως ετοιμάζεται να κατεβεί για δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη ο κ. Βούγιας και κάνει τέτοιες ανεπίτρεπτες κινήσεις! Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ! Δεν υπάρχει χώρος για πολιτικούς που ζουν στον κόσμο τους, σκορπάνε τα λεφτά μας, και δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.

Σε μια χώρα που μέσα σε 6 μήνες έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, που οι πολίτες της έχουν γεμίσει με ανασφάλεια για το μέλλον που τους επιφυλάσσει η εναρμόνιση στις προσταγές του Δ.Ν.Τ, η είδηση της χρηματοδότησης, υπό τη μορφή ανταποδοτικής χορηγίας (!!!) του παοκ από τον ΟΠΑΠ, είναι το απόλυτο θράσος. Είναι η κόκκινη γραμμή που ξεπεράστηκε. Είναι η απίστευτη πρόκληση προς τους έλληνες πολίτες και φορολογουμένους που έχουν εθιστεί πια στο άκουσμα νομοθετικών μέτρων που τους συρρικνώνουν διαρκώς το εισόδημα, να αποφασίζεται, εν μέσω κορύφωσης των σκληρών μέτρων και περιστολής των δημοσίων δαπανών, η εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 1.300.000 ? ευρώ για. έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών του γηπέδου του παοκ. Ο Σπ. Βούγιας, με τον πιο κυνικό τρόπο, κάνοντας χρήση των χρημάτων ενός οργανισμού που ελέγχεται από το Δημόσιο, λειτούργησε με το ψηφοθηρικό τρόπο προηγούμενων δεκαετιών, όταν το ταμείο του ΟΠΑΠ ήταν το απόλυτο ρουσφετολογικό όπλο στα χέρια των κυβερνώντων. Επικίνδυνες λογικές παλαιοκομματικής νοοτροπίας που από σύγχρονους πολιτικούς δεν περιμέναμε ότι θα υιοθετούνται τόσο αβασάνιστα.

Δείτε και τα σχετικά links:ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ

Σχόλια

 1. Ακου και το νεώτερο, Απαγορεύεται , λέει, να μειώσουν τις τιμές σε βασικά προιόντα διατροφής, ειδικώτερα άν αυτά έχουν ανατιμηθεί πριν απο τρεις μήνες. Μας λένε λοιπόν φόρα παρτίδα 'μην ψαχνετε για λύσεις θέλετε δεν θέλετε θα υποφέρετε γιατί έτσι το αποφασίσαμε. Κλέφτες; όχι
  Θρασείς; όχι
  ανίκανοι;όχι
  τσαμπουκάδες;όχι
  Σε διατεταγμένη υπηρεσία;όχι
  Μα τι είναι επιτέλους οι κυβερνώντες μας;
  Διεστραμμένοι,ζουν για να μας τσιτσιρίζουν. Κι επειδή δεν το καλοκαταφέρνουν έχουν σκυλιάσει απ΄το κακό τους. Σε λίγο θα δαγκώνουν την γλώσσα τους και θα αυτοδηλητηριάζονται.Ούτε αγχόνες ούτε κατανάλωση σφαιρών. Από μόνοι τους που λέει και το άσμα. Λίγο τους έμεινε ακόμη.
  Είμαι σιγουρότατη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί σου κάνει εντύπωση η χορηγία του ΟΠΑΠ στον ΠΑΟΚ; Τι είναι 1,3 εκ. ευρώ; Αν δε βοηθήσει ο ένας κουμπάρος τον άλλον δηλαδή, ποιος θα τον βοηθήσει;
  Ο Σπ. Βούγιας είναι κουμπάρος του Γ. Σπανουδάκη (Διευθ. Σύμβουλος του ΟΠΑΠ), του 'χει βαφτίσει το γιο.
  Στην Ελλάδα εξακολουθούν να κυβερνούν οι κουμπάροι.
  Γι' αυτό βαφτίζετε παιδιά και παντρεύετε ζευγάρια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σου χρειαστούν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν κάτι δεν το ξέρεις καλά... καλύτερα να μην γράφεις.
  Τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν είναι 48εκ ευρώ. Προφανώς έμεινες στην ανακοίνωση προ μηνών του υπουργείου οικονομικών, και όχι στην διόρθωση. Το πρωτογενές χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είανι 9εκ ευρώ (όσα καταχράστηκε ο Μπατατούδης). Το 48 είναι άθροισμα ΑΦΜ που έχουν καταργηθεί μαζί με μη βεβαιωμένα χρέη κλπ κλπ.. (μην επεκταθώ)

  Επίσης το γήπεδο του ΠΑΟΚ κατα τους ολυμπιακούς αγώνες χρησιμοποιήθηκε απο το Ελληνικό κράτος και υποτίθεται ότι διορθώθηκαν όποια προβλήματα. Μήπως να σκεφτείς αν η ΓΓΑ τελικά έβαλε τα χρήματα αυτά (ως όφειλε..ή όχι).

  Τέλος, αν θες να αντιληφθείς την σκοπιμότητα διαφόρων επιχορηγήσεων στα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ (ΑΣ), καλύτερα να δεις τα ανταποδοτικά οφέλη του κράτους από την ύπαρξη του αθλητισμού. Βγάλε λοιπόν από την εξίσωση κάθε αθλητική δραστηριότητα, και δες αν το κράτος κερδίζει η χάνει. Θα καταλάβεις λοιπόν, ότι 1.3εκ ευρώ για την ασφάλεια του κόσμου , δεν είναι απολύτως τίποτα (Ααααα... και είναι υποχρεωμένος ο ΟΠΑΠ να βελτιώνει τα γήπεδα σύμφωνα με την σύμβαση χορηγίας που έχει υπογράψει...)

  Πριν γράφουμε κάτι.. καλό είναι να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times