Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

too old to rock n roll too young to die...


...σε μια συνέλευση!

Εχω να πω πάντως...

Ακούσθηκαν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από όσα ειπώθηκαν!!!


(Κι όποιος με καταλαβαίνει, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ που πατά αλλά ίσως να ξέρει που πηγαίνει!

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με όσους δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι έγραψα παραπάνω...)

Επίσης, έχω να πω...

(...μπα! Μια άλλη φορά!)

...


χμ...

...

α!

...
Επίσης χάρηκα που ξαναείδα φίλους και συναδέλφους παλιούς, από άλλες μάχες... (Θερμοπύλες, Αγιοι Σαράντα, Εσκί Σεχίρ κτλ)

...και που ζούμε ακόμη! (έστω και ως πολυτραυματίες...)


....

Μετά με έπιασαν κρυάδες... πυρετός... βήχας... Αύριο πάω και στα Χανιά!

Ολα καλά!

Τι άλλα νέα;

Αυτάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Σχόλια

 1. ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ4/23/2010 12:16:00 μ.μ.

  ...και στην κορφή κανέλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και να δεις βρε ΚΟΥΝΟΥΠΙ μου, τι μου θυμίζει, μα ΤΙ μου θυμίζει αυτή η ιστορία και η εξέλιξή της!

  Μα τι μου θυμίζει!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ4/23/2010 12:44:00 μ.μ.

  ΤΣΥΡΙΖΑ !;;;!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πως τα τσιμπάς, πως τα τσιμπάς! Κουνούπι μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στα Χανιά γιατί έρχεσαι; Αν είναι ιδιωτική συνάντηση,εύχομαι καλή διαμονή γιατί όπως λέει και το εδώδιμο άσμα:"όνειρο είναι τα Χανιά, νύχτες του Απρίλη".
  Αν πάλι έρχεσαι να μιλήσεις κάπου, πες το μας να έρθουμε να σε ακούσουμε.(Απλή περιέργεια).
  (Και να ανταλλάξουμε απόψεις για την επανάσταση που δε θά 'ρθει ποτέ...)
  (Κι αν έρθει θα είναι απ' τους ακροδεξιούς-έχουν μεγαλύτερο fun club!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πώς και θα σε βγάλει ο δρόμος στα Χανιά; Αν είναι για ιδιωτικούς λόγους τότε καλά να περάσεις γιατί όπως λέει ένα εδώδιμο άσμα: "όνειρο είναι τα Χανιά, νύχτες του Απρίλη".
  Αν πάλι έρθεις να συμμετάσχεις στα κοινά (να μιλήσις κάπου), πες το μας, να έρθουμε να σε ακούσουμε.
  Και να διαφωνίσουμε για το αν την επανάσταση θα την κάνουν τελικά οι αριστεροί (που' ντους;) ή οι ακροδεξιοί- εθνικιστές. (που έχουν και μεγαλύτερο fun club).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…