Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

too old to rock n roll too young to die...


...σε μια συνέλευση!

Εχω να πω πάντως...

Ακούσθηκαν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από όσα ειπώθηκαν!!!


(Κι όποιος με καταλαβαίνει, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ που πατά αλλά ίσως να ξέρει που πηγαίνει!

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με όσους δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι έγραψα παραπάνω...)

Επίσης, έχω να πω...

(...μπα! Μια άλλη φορά!)

...


χμ...

...

α!

...
Επίσης χάρηκα που ξαναείδα φίλους και συναδέλφους παλιούς, από άλλες μάχες... (Θερμοπύλες, Αγιοι Σαράντα, Εσκί Σεχίρ κτλ)

...και που ζούμε ακόμη! (έστω και ως πολυτραυματίες...)


....

Μετά με έπιασαν κρυάδες... πυρετός... βήχας... Αύριο πάω και στα Χανιά!

Ολα καλά!

Τι άλλα νέα;

Αυτάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Σχόλια

 1. ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ4/23/2010 12:16:00 μ.μ.

  ...και στην κορφή κανέλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και να δεις βρε ΚΟΥΝΟΥΠΙ μου, τι μου θυμίζει, μα ΤΙ μου θυμίζει αυτή η ιστορία και η εξέλιξή της!

  Μα τι μου θυμίζει!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ4/23/2010 12:44:00 μ.μ.

  ΤΣΥΡΙΖΑ !;;;!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πως τα τσιμπάς, πως τα τσιμπάς! Κουνούπι μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στα Χανιά γιατί έρχεσαι; Αν είναι ιδιωτική συνάντηση,εύχομαι καλή διαμονή γιατί όπως λέει και το εδώδιμο άσμα:"όνειρο είναι τα Χανιά, νύχτες του Απρίλη".
  Αν πάλι έρχεσαι να μιλήσεις κάπου, πες το μας να έρθουμε να σε ακούσουμε.(Απλή περιέργεια).
  (Και να ανταλλάξουμε απόψεις για την επανάσταση που δε θά 'ρθει ποτέ...)
  (Κι αν έρθει θα είναι απ' τους ακροδεξιούς-έχουν μεγαλύτερο fun club!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πώς και θα σε βγάλει ο δρόμος στα Χανιά; Αν είναι για ιδιωτικούς λόγους τότε καλά να περάσεις γιατί όπως λέει ένα εδώδιμο άσμα: "όνειρο είναι τα Χανιά, νύχτες του Απρίλη".
  Αν πάλι έρθεις να συμμετάσχεις στα κοινά (να μιλήσις κάπου), πες το μας, να έρθουμε να σε ακούσουμε.
  Και να διαφωνίσουμε για το αν την επανάσταση θα την κάνουν τελικά οι αριστεροί (που' ντους;) ή οι ακροδεξιοί- εθνικιστές. (που έχουν και μεγαλύτερο fun club).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…