Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Enet.gr under attack


Update: Η επίθεση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προέρχεται από φασιστικό site:Από χθες αργά το βράδυ και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, το site της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (www.enet.gr) δέχεται κακόβουλες, ηλεκτρονικές επιθέσεις.
Οι λόγοι προφανείς.

Περισσότερα μέσα στην ημέρα...


Σχόλια

 1. http://webwar2.org/index.php/topic,11630.0.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το webwar2.org ανήκει σε φοιτητές της σχολής ΗΜΜΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είχε ξεκινήσει - από την ίδια σχολή - ως studentgossip.gr κι αργότερα έγινε battlefield.gr. Εκεί φιλοξενούνται στοχοποιήσεις σωρείας ανθρώπων από νεοναζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ιδιοκτήτης του παλιού battlefield.gr ήταν ο Κομνηνός Περέλλης, απόφοιτος (πλέον) της σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ και πρώην υπεύθυνος τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων στη Eurobrokers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τώρα την ιδιοκτησία του φασιστοφόρουμ webwar4 (άντε, σε λίγο και webwar5, 6 και ποιος ξέρει πόσες συνέχειες θα γίνουν) την έχει ο φιλαράκος του Περέλλη, μια κι ο Περέλλης έχει πάρει τον πούλο από το ίντερνετ. Κι αυτός ένα καλόπαιδο από τη Ρόδο είναι. Ένας χρυσαυγίτης είναι που λέγεται Δημήτρης Πλατής κι έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα ένα σκασμό ψευδώνυμα (φασιστοσταλίνας, Κώστας Δοβέτογλου, χαοτικός αμοραλιστής, Dirty Lee κλπ είναι μερικά από αυτά που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει). Ο μπαμπάκας του λέγεται Σπύρος Πλατής κι είναι μεγαλοΔΕΗτζής στην Κρήτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…