Genug!


Ως εδώ!
ΠΟΛΛΑ μας τα είπατε!
Πάρα πολλά!

Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, ΕΣΥ πότε είπες οτι θα πας πάλι στα Lidl;;;


Σχόλια

 1. Που να δεις Αντρέα πώς μανιπουλάρουν τον πληθυσμό τους. Το τί ακούω καθημερινά στη δουλειά και στις συναναστροφές μου, είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Πλήρης απαξίωση της χώρας και του πληθυσμού. Κάτι σαν υπάνθρωποι έχουνε γίνει οι έλληνες. Νεοαποικιακή υστερία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πώς αλλιώς θα δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στους ιθαγενείς τους Βερολινέζε; Κοίτα όμως και σοβαρά - και όχι "σοβαρά" - έντυπα τι γράφουν, πχ το εξαιρετικό αφιέρωμα στην Ελλάδα της freitag.de

  Χαρακτηριστικό απόσπασμα:
  "κι αναρωτιέται ο μέσος Γερμανός από πού προέρχονται τα κέρδη των αγορών μετά την κρίση του 2008. Μα από την Ελλάδα βέβαια - κι από αλλού γιατί η Ελλάδα είναι κάπως μικρή..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά η Γερμανία συμπεριφέρεται έτσι σκόπιμα, όχι επειδή απαξιώνουν να μας βοηθήσουν ή επειδή τσιγκουνεύονται, αλλά επειδή η πίεση στο ευρώ τους συμφέρει. Το ότι λέμε πέφτει το ευρώ δημιουργεί μια αρνητική ψυχολογία, δεν υπάρχει όμως τίποτα το αρνητικό για τις εξαγωγές τους που τονώνονται.

  Συνεπώς, είναι λογικό να μας αφήνουν σε αυτά τα χάλια ακριβώς επειδή κερδίζουν κάθε μέρα και περισσότερο σε μια περίοδο που το δολάριο γίνεται σιγά, σιγά σκουπίδι και σύντομα θα αρχίσει και πάλι να πέφτει.

  Επίσης, ασφαλώς η Γερμανική ρητορική είναι υποκριτική και για άλλον έναν λόγο, το έλλειμμά μας είναι τα κέρδη τους!

  Εκτός αν μας κατηγορούν για το ότι είμαστε καλοί πελάτες τους:
  Εταίροι (?) εναντίον εταίρων (?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μια χαρά μας κάνουν αφού τους αφήνουμε ή του ςτο επιτρέπουμε με την στάση μας.
  Όταν τον Νοέμβριο του 2009 το ΦΚΘ γούσταρε μεγαλεία και υπέγραφε συμβόλαια με Γερμανούς για να στήσουν υπερθέαμα, δεν τους ένοιαζε ότι θα ερχόταν η ώρα να πληρώσουν. Τώρα που ήρθε ψελλίζουν κάτι για οικονομική κρίση και νομίζουν ότι μπορούν να τους αφήσουν απλήρωτους όπως κάνουν με τους Έλληνες προμηθευτές.
  Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους και από αυτούς δεν έχουμε.
  Μπορεί να είναι αισχροί στην προπαγάνδα τους αλλά μάλλον τους δώσαμε το δικαίωμα με την στάση μας, ε;
  Άσε που αμα η Ελλάδα πληρώσει τα χρωστούμενα στην Γερμανία μπορεί να πάρω και προίκα :-Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οπως και να έχει, ΠΟΛΛΑ μας τα λένε. Και είναι άλλο το να θες καμιά καρπαζιά να ξυπνήσεις και άλλο το να γίνεις fulltime καρπαζοεισπράχτορας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενα μποϋκοτάζ δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, ιδίως αν συντονίζονταν ολα τα π(ι)ιγκς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενα μποϋκοτάζ δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, ιδίως αν συντονίζονταν ολα τα π(ι)ιγκς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο macedoine –που ζει στην Γερμανία- μου είπε τα παρακάτω :

  Tο συγκρότημα Bertelsmann (Stern-Spiegel) με την κατάπτυστη “Ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες” ανήκει κατά πλειοψηφία στην EKD – Ευαγγελική Εκκλησία της Γερμανίας. (ΣΣ. - αυτοί θεωρούν τον Χίτλερ κομμουνιστή …)

  Το συγκρότημα Springer (Welt,Bild) με την δημοσκόπηση του 63% “να φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ” ανήκει κατά πλειοψηφία στo Zentralrat der Juden in Deutschland – Εβραϊκή Κοινότητα της Γερμανίας. (ΣΣ. - εδώ δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι …)

  Tο FOCUS με το φωτομοντάζ, ανήκει στον καρατζφύρερ της Βαβαρίας, CSU – Καθολική Χριστιανοδημοκρατική Ένωση. (ΣΣ. - η πρόοδος είναι ο εχθρός τους …)

  … και μη χειρότερα!

  Διότι όλα έχουν την σημασία τους …

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...