Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλά βρε, δεν ντρέπεστε να γράφεται "μούφα" προκηρύξεις;


Grow up and get a life!
Μάτι βγάζει η "μούφα"!
Ακου "6 Δεκέμβρη"... Ε.Ο...
Πάτε καλά;

Μια απέραντη μπουρδολογία! Μέχρι και για "μετανάστες-αφεντικά" γράφει!
Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή!

Και ποιος σοβαρός επαναστάτης θα έστελνε προκήρυξη εκεί που στάλθηκε;
Την επόμενη να την στείλει στο εφημεριδάκι των Γκορμίτι. Πιο πιστευτός θα γίνει!

Γελάσαμε και για βέτος!

Σχόλια

  1. Καθόμουν κι εγώ σαν το μαλάκα νυστάζοντας να δω τι έγραφαν... Έριξα ένα γέλιο στο τέλος και μετά... έναν ... ωραίο υπνάκο. Η γυναίκα μου λέει ότι και στον ύπνο μου γελούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, αγαπητέ. Λίγοι έχουν το θάρρος ή/ και την οξύνοια να ανακινήσουν τέτοια ζητήματα. Αλλά αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, δεν αποτελεί παρά μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Πολύ μεγαλύτερες υπήρξαν οι μούφες του τύπου 17Ν, 1η Μαη, ΕΛΑ, ΦΕΥΓΑ κλπ.

    Ο Γρίβας έχει γράψει επανειλημένα για το φαινόμενο της “τρομοκρατίας” και είναι άκρως κατατοπιστικός. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τα άρθρα του με μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ. Ανέκαθεν η “τρομοκρατία” ήτανε μια βρώμικη, στημένη και προβοκατόρικη υπόθεση με... ενδιαφέρουσες προεκτάσεις (CIA, P2, υπόκοσμος) όχι μόνο εδώ αλλά και σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία.

    Το πολιτικό κατεστημένο των δυτικοευρωπαϊκών χωρών έχει εγκαταλείψει πλέον αυτήν την μέθοδο άσκησης πολιτικής και χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Στο Ελλάντα δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις με την ίδια ταχύτητα. Και κατά συνέπεια θα τρώμε αυτό το αίσχος στην μάπα για πολλά χρόνια ακόμα.

    Αν μη τι άλλο, το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης!


    Anarchocapitalist

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…