Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλά βρε, δεν ντρέπεστε να γράφεται "μούφα" προκηρύξεις;


Grow up and get a life!
Μάτι βγάζει η "μούφα"!
Ακου "6 Δεκέμβρη"... Ε.Ο...
Πάτε καλά;

Μια απέραντη μπουρδολογία! Μέχρι και για "μετανάστες-αφεντικά" γράφει!
Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή!

Και ποιος σοβαρός επαναστάτης θα έστελνε προκήρυξη εκεί που στάλθηκε;
Την επόμενη να την στείλει στο εφημεριδάκι των Γκορμίτι. Πιο πιστευτός θα γίνει!

Γελάσαμε και για βέτος!

Σχόλια

 1. Καθόμουν κι εγώ σαν το μαλάκα νυστάζοντας να δω τι έγραφαν... Έριξα ένα γέλιο στο τέλος και μετά... έναν ... ωραίο υπνάκο. Η γυναίκα μου λέει ότι και στον ύπνο μου γελούσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, αγαπητέ. Λίγοι έχουν το θάρρος ή/ και την οξύνοια να ανακινήσουν τέτοια ζητήματα. Αλλά αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, δεν αποτελεί παρά μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Πολύ μεγαλύτερες υπήρξαν οι μούφες του τύπου 17Ν, 1η Μαη, ΕΛΑ, ΦΕΥΓΑ κλπ.

  Ο Γρίβας έχει γράψει επανειλημένα για το φαινόμενο της “τρομοκρατίας” και είναι άκρως κατατοπιστικός. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τα άρθρα του με μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ. Ανέκαθεν η “τρομοκρατία” ήτανε μια βρώμικη, στημένη και προβοκατόρικη υπόθεση με... ενδιαφέρουσες προεκτάσεις (CIA, P2, υπόκοσμος) όχι μόνο εδώ αλλά και σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία.

  Το πολιτικό κατεστημένο των δυτικοευρωπαϊκών χωρών έχει εγκαταλείψει πλέον αυτήν την μέθοδο άσκησης πολιτικής και χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Στο Ελλάντα δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις με την ίδια ταχύτητα. Και κατά συνέπεια θα τρώμε αυτό το αίσχος στην μάπα για πολλά χρόνια ακόμα.

  Αν μη τι άλλο, το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης!


  Anarchocapitalist

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…