Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα Δραστικά μέτρα κατά της Ανεργίας από το ΠΑΣΟΚ


> Με κουπόνια η στήριξη στους ανέργους
Θα έχουν έκπτωση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σούπερ μάρκετ


ΑΥΤΑ είναι μέτρα!
Τα κουπόνια! Οπως κάποτε οι εφημερίδες! Με κουπόνια ξεκίνησαν και ιδού που κατάντησαν!

Αντε βρε σε λίγο να κυκλοφορείτε και με CD, DVD και εγκυκλοπαίδειες!
Κι αν ακόμη δεν μαζευτεί η ανεργία, θα αυξήσετε την ...κυκλοφορία σας!

Το μέτρο με τα κουπόνια είναι εκπληκτικό.
Μπορούν να μοιράζονται από τον ΟΑΕΔ, από τροχονόμους, δυνάμεις των ΜΑΤ (προσαγωγή και κουπόνι, στις 3 προσαγωγές μια πυτζάμα δώρο), και βέβαια μέσω internet.

Επίσης μπορούν να μοιράζονται και από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μαζί με DVD του γνωστού κωμικού, του θρύλου της ελληνικής επιθεώρησης, Γιάννη Πρετεντέρη.

Τέλος 100 κουπόνια θα κερδίζουν όσοι συμμετέχουν στο διάλογο για το ασφαλιστικό, την Παιδεία και την Υγεία.

Μπορεί να μην αλλάζουμε, πάντως σίγουρα βουλιάζουμε σκασμένοι στα γέλια!

Μπράβο βρε! Είστε άξιοι συνεχιστές της παράδοσης που άφησαν πίσω τους ο Θίασος Καραμανλή-Ντόρας-Σουφλιά.

>>>Ειδικά οι Λοβέρδος - Χρυσοχοΐδης σκίζουν χασέδες!

Νάτοι, νάτοι οι κουπονάτοι!!!

ΠΑΝΤΑ
ΧΑΖΟΙ με τον ΠΟΛΙΤΗ
Υ.Γ. Θέλει μόνο μια προσοχή στο οτι το "κουπόνι" κάνει ομοιοκαταληξία με το ΛΕΜΟΝΙ!

Σχόλια

 1. "Μπορεί να μην αλλάζουμε, πάντως σίγουρα βουλιάζουμε σκασμένοι στα γέλια!"

  H τραγέλαφος της Πασοκ Καπ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΚ, τα κατάφεραν. Με έπεισαν. Εμένα, τουλάχιστον. Έφεραν τον σοσιαλισμό τα παιδιά. Τον υπαρκτό. Πριν τα κουπόνια, ήρθε ο σοσιαλισμός. Κι έπειτα, το χάος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΚ, τα κατάφεραν. Με έπεισαν. Εμένα, τουλάχιστον. Έφεραν τον σοσιαλισμό τα παιδιά. Τον υπαρκτό. Πριν τα κουπόνια, ήρθε ο σοσιαλισμός. Κι έπειτα, το χάος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…