Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Σιωπή της Αριστεράς για το Αίσχος της ΕΡΤ

...εκλαμβάνεται ως...;


Σχόλια

 1. Ax αυτή η "Αριστερά".....
  Καλύτερα να σιωπά παρά να μιλά!
  Σκέφτεσαι να μίλαγε και να έλεγε:
  "Το πρόβλημα με την ΕΡΤ δεν είναι οι μισθοί των "εργαζομένων" αλλά ο κυβερνητικός έλεγχος και ο έλεγχος των μονοπωλίων στα ΜΜΕ"!!!!!!!!!!!!
  Αυτοί βλέπουν πολύ μακριά δεν ασχολούνται με τα εφήμερα..........
  "κούνια πους τους κούναγε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΜΗΜΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΡΟΥΔΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΚΑΝΟΝΙΖΕ''ΤΙΣ ''ΘΕΣΕΙΣ''ΚΑΙ ΤΟ ''ΧΡΗΜΑ''ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΟΤΑΝ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ[ΤΟ Κ,Κ,Ε]ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ''ΧΑΡΤΙ''ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ?ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΕΤΟΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ''ΠΑΙΖΟΤΑΝ''ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Αριστερά θα πρέπει να πάρει θέση και όχι μαζί με τους χαμηλόμισθους, τους προλετάριους της ενημέρωσης να υποστηρίζει και τους μεγαλοδημοσιογράφους όπως υποστήριζε τους "λιμενεργάτες"-εργολάβους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξανά σχόλιο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!
  Μάθετε πρώτα ΤΡΟΠΟΥΣ και μετά σχολιάζετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αριστερά μάλλον μένει μετέωρη μπροστά στην κατάφορη παράβαση των "προσωπικών δεδομένων" των εργαζομένων τις ΕΡΤ και περιμένει την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων να πάρει θέση. Η οποία αρχή αποτελεί δίνει σοβαροφανή άλλοθι στους αγκυλωμένους γραφειοκράτες για κάθε μορφής κωλλυσιεργίας σε δημοσιέυση δημόσιων δεδομένων που μπορεί να διατάραξουν την ηρεμία και την γαλήνη στο τσιφλίκη...συγγνώμη εννοώ στο εργασιακό τους χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. dimitris - 12/28/2009 11:04:00 μμ

  Φιλε μην ξεχνας πως ολα τα μελοι του "Ρηγα Φεραιου" ειναι στην ΕΡΤ.Αν δεν ειναι αληθεια ελα και πες μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…