Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Σιωπή της Αριστεράς για το Αίσχος της ΕΡΤ

...εκλαμβάνεται ως...;


Σχόλια

 1. Ax αυτή η "Αριστερά".....
  Καλύτερα να σιωπά παρά να μιλά!
  Σκέφτεσαι να μίλαγε και να έλεγε:
  "Το πρόβλημα με την ΕΡΤ δεν είναι οι μισθοί των "εργαζομένων" αλλά ο κυβερνητικός έλεγχος και ο έλεγχος των μονοπωλίων στα ΜΜΕ"!!!!!!!!!!!!
  Αυτοί βλέπουν πολύ μακριά δεν ασχολούνται με τα εφήμερα..........
  "κούνια πους τους κούναγε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΜΗΜΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΡΟΥΔΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΚΑΝΟΝΙΖΕ''ΤΙΣ ''ΘΕΣΕΙΣ''ΚΑΙ ΤΟ ''ΧΡΗΜΑ''ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΟΤΑΝ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ[ΤΟ Κ,Κ,Ε]ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ''ΧΑΡΤΙ''ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ?ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΕΤΟΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ''ΠΑΙΖΟΤΑΝ''ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Αριστερά θα πρέπει να πάρει θέση και όχι μαζί με τους χαμηλόμισθους, τους προλετάριους της ενημέρωσης να υποστηρίζει και τους μεγαλοδημοσιογράφους όπως υποστήριζε τους "λιμενεργάτες"-εργολάβους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξανά σχόλιο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!
  Μάθετε πρώτα ΤΡΟΠΟΥΣ και μετά σχολιάζετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αριστερά μάλλον μένει μετέωρη μπροστά στην κατάφορη παράβαση των "προσωπικών δεδομένων" των εργαζομένων τις ΕΡΤ και περιμένει την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων να πάρει θέση. Η οποία αρχή αποτελεί δίνει σοβαροφανή άλλοθι στους αγκυλωμένους γραφειοκράτες για κάθε μορφής κωλλυσιεργίας σε δημοσιέυση δημόσιων δεδομένων που μπορεί να διατάραξουν την ηρεμία και την γαλήνη στο τσιφλίκη...συγγνώμη εννοώ στο εργασιακό τους χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. dimitris - 12/28/2009 11:04:00 μμ

  Φιλε μην ξεχνας πως ολα τα μελοι του "Ρηγα Φεραιου" ειναι στην ΕΡΤ.Αν δεν ειναι αληθεια ελα και πες μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…