Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοσιογράφοι: Και πάμε ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη...

(Θα γράψω πάλι ένα ποστ για τα δημοσιογραφικά μας.
Από αυτά δηλαδή που δεν αφορούν ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, που κανείς δεν τα σχολιάζει, που κανείς δεν τα διαβάζει διότι μας έχουν "γραμμένους" κανονικά!
Κι επειδή οι μόνοι που ίσως τα διαβάζουν είναι κάποιοι λίγοι συνάδελφοι (που όμως δεν τολμούν να σχολιάσουν είτε συμφωνούν είτε όχι, μάλλον διότι ντρέπονται μην τους πουν α-σόβαρους), ας τα πούμε μεταξύ μας...)

Ρωτάω λοιπόν κι ας μου απαντήσει κάποιος: ΠΟΙΟΣ έχει εξαγγείλει την ΣΗΜΕΡΙΝΗ μας απεργία;

Να σας πω ποιός μήπως και σας διαφεύγει;

Το ΠΑΜΕ! Δηλαδή το ΚΚΕ!
Μόνο του!

Κανένας άλλος!

Δεύτερη ερώτηση: ΠΟΙΟΣ αποφάσισε να κάνουμε και οι δημοσιογράφοι απεργία;

Να σας το πω κι αυτό μήπως επίσης σας διαφεύγει;

Ο Σόμπολος! Ο γνωστός Σόμπολος! Ο Σόμπολος που δεν επιτρέπει να εκλεγεί προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ...

ΠΑΜΕ και Σόμπολος λοιπόν μας σέρνουν σε μια απεργία με ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ, εκτός τόπου και χρόνου αιτήματα!

Και απόψε βγαίνει η ΠΟΕΣΥ, η Ομοσπονδία -ΑΠΟΨΕ, την ΠΑΡΑΜΟΝΗ- και τι λέει;

Λέει:

Δύο από τις πέντε Ενώσεις της Π.Ο.Ε.ΣΥ. (Ε.Σ.Η.Ε.Α. και Ε.Σ.Π.Η.Τ.) αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας ενώ τρεις Ενώσεις, η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., η Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Σ.Ε.-Ε. και η Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. δεν συμφώνησαν με την 24ωρη απεργία.
Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι «η ενότητα σε αυτήν την κρίσιμη για τον κλάδο και τους εργαζόμενους περίοδο, αποτελεί το όπλο και δεν μπορεί να μπει σε διαπραγμάτευση. Η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 17ης Δεκεμβρίου είναι πρώτη σε μια σειρά δύσκολων αγώνων για τα δικαιώματά μας»

Δύο απέναντι σε τρεις!

Ενότητα...

Μπλα-μπλα-μπλα...

Εκείνο που δεν μας λέει είναι η ΙΔΙΑ η ΠΟΕΣΥ τι είχε αποφασίσει για την απεργία;
ΕΙΧΕ αποφασίσει κάτι;

Δέχεται τη λογική αυτών των αιτημάτων;

Αν όχι, τι είναι αυτές οι ανοησίες που βγαίνει και λέει;;;

Αν όχι...

...δεν βρίσκουν ένα Ζάλογγο να πάνε να χορέψουν ΟΛΟΙ μαζί;;;

Είμαστε ή για τα πανηγύρια... ή για ομαδική αυτοκτονία!

Με τις πέτρες θα μας πάρουν!

Σωσμό έτσι πάντως ΔΕΝ έχουμε!


Διαβάζονται ακόμη...

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Το φίδι του ναζισμού σέρνεται προς την κερκίδα

Από την εφημερίδα "Ελλάδα", Σάββατο 3/11/12


Το πανό των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, «Ορίτζιναλ», σε κάποια γωνιά του Περιστερίου, είχε τη δική του ιστορία, αμιγώς πολιτική. «Ούτε να το σκέφτεστε», έγραφε το μήνυμα, κάτι σαν τον «τοίχο του Λοΐζου» και απευθυνόταν στη Χρυσή Αυγή που ήθελε να νοικιάσει γραφεία στην ίδια πολυκατοικία. Ήταν μία απάντηση στο κεντρικό σύνθημα των Χρυσαυγιτών «είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, τα γήπεδα μας ανήκουν», για τα «τάγματα εφόδου» στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι την Κομοτηνή. Πρόβλεψη: Την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η κερκίδα των «φανατικών», θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους antifa. Αυτό το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και οσονούπω αναμένεται «έκρηξη». Θα σπάσει το αυγό του φιδιού… Χρυσαυγίτες υπάρχουν παντού, σε κάθε κερκίδα. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε τα εξής ευρήματα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το…

Τι κρύβεται πίσω από το "Χαμόγελο του Παιδιού";

Το πρόσωπο ενός σκληρού εργοδότη;
Αναδημοσιεύω την καταγγελία του ΠΑΜΕ και ψάχνω...


Αθήνα 2 Σεπτέμβρη 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: για το "χαμόγελο του παιδιού"Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο ίδιος χώρος, που πριν 1 χρόνο είχε απολυθεί εργαζόμενη, επειδή είχε αντιδράσει στην τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στους χώρους των παιδιών και των εργαζομένων. Οι απολύσεις είναι συνήθης πρακτική του προέδρου του "χαμόγελου του παιδιού&quo…