"Ομερτά" για το Σκάνδαλο της ΕΡΤ

Κανείς δεν μιλά...
Κανείς δεν τολμά...
Ενα δίχτυ προστασίας έχει απλωθεί από Δεξιά μέχρι Αριστερά... (Που ο ΣΥΡΙΖΑ; Που το ΚΚΕ; Μια επερώτηση στη Βουλή; Κάτι;)
Κι ας έχουν τις λίστες με τα Golden Boys & Girls της ΕΡΤ στα χέρια τους.


Σχόλια

  1. Εγώ θα σχολιάσω την απόφαση του ΔΣ για μείωση των περιγραφόμρνων μισθών κατά 10% ως άτολμη και δυσανάλογα συγκαταβατική, και την χρεώνεται πολιτικά ο κος Γερουλάνος. Η ΕΡΤ πρέπει κάποτε, χτες, να βάλει μπατζετ και πρόγραμμα, όχι σπατάλες σε εξωτερικές παραγωγές αλλά σε προϊόντα πολιτισμού και κοινωνικό έλεγχο. Οι σπατέλες στο τεχνικό τομέα επίσης βγάζουν μάτια και δυστυχώς πληρώνουμε όλοι. Ο Κούλογλου τους χάλαγε την μανέστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σχολιάσω ως όνειδος για την αριστερά το γεγονός οτι ο μόνος που έκανε επερώτηση στη βουλή είναι ο Βορίδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σχολιάσω την απόφαση του ΔΣ για μείωση των περιγραφόμρνων μισθών κατά 10% ως άτολμη και δυσανάλογα συγκαταβατική, και την χρεώνεται πολιτικά ο κος Γερουλάνος. Η ΕΡΤ πρέπει κάποτε, χτες, να βάλει μπατζετ και πρόγραμμα, όχι σπατάλες σε εξωτερικές παραγωγές αλλά σε προϊόντα πολιτισμού και κοινωνικό έλεγχο. Οι σπατέλες στο τεχνικό τομέα επίσης βγάζουν μάτια και δυστυχώς πληρώνουμε όλοι. Ο Κούλογλου τους χάλαγε την μανέστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Μπλογκοπαίχνιδο: Το βιβλίο που είναι κοντά μου