Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

A Strange Kind of ...Concert by Peter Murphy


Η χθεσινή συναυλία ήταν πολύ καλή.
Θα μπορούσε να ήταν εξαιρετική αν ο κόσμος...

...ήταν περισσότερος...

...ήταν πιο θερμός...

...δεν περίμενε να ακούσει τα "παλιά-καλά" (τα γνωστά δηλαδή) του Murphy και των Bauhaus. Κι αν διάφοροι ανόητοι δεν κραύγαζαν "παραγγελιές". Μόνο το "Αχ Χελιδόνι μου" και τις "Βεργούλες" δεν του ζήτησαν.

Στα καινούργια του άκουγαν όλοι ακίνητοι. Απαθείς σχεδόν. Τα παλιά ήθελαν.

Διότι ο Ελληνας δεν ακούει πια μουσική. Την θυμάται μόνο.
Κι ο,τι θυμάται χαίρεται.Περίμενα περισσότερο κόσμο. Λάθος περίμενα. Λάθος περιμένω γενικά. Το συναυλιακό κοινό στην Ελλάδα και μειώνεται και, το χειρότερο, γερνάει επικίνδυνα. Ηδη κοντεύει να φτάσει τα forty-something... Σε καμιά 20αριά χρόνια οι συναυλίες θα γίνονται μόνο με 60άρηδες από κάτω που. Τα Rock-ΚΑΠΗ! Και θα πίνουν σφηνάκια φασκόμηλο.

Ελπίζω απόψε στην Αθήνα να είναι καλύτερα τα πράγματα...

>
Definately, a strange kind of feeling

Σχόλια

 1. Το έγραψα και στο fb σου σε κάποιο σχόλιο... η πόλη του άνθιμου, του βασίλη και του παναγιώτη, έχει σε κάθε σκυλομάγαζο της παραλίας, όσο κόσμο είχε ο Murphy! Τι να λέμε τώρα!
  Ήταν υπέροχος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hταν!!!
  Μας ταξίδεψε!

  Εκείνος δεν ξέρω πόσο καλά πέρασε με εμάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Hταν!!!
  Μας ταξίδεψε!

  Εκείνος δεν ξέρω πόσο καλά πέρασε με εμάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…