Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο κύριος πρόξενος Φρανκφούρτης

Πρόξενος Φρανκφούρτης ήταν το 1972 ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ και πρώην Διοικητής της ΚΥΠ.
Για τα έργα και τις ημέρες του διαβάζω στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:


Γιάννης Κοραντής. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη!
Ο γνωστός ΕΥΠίτης - ΚΥΠατζής τι σχέση μπορεί να έχει με τον Πολύγυρο;
-Κι όμως!
Το 1972, επί χούντας, υπηρετεί ως πρόξενος στην Φρανκφούρτη! Εκεί λοιπόν, ο τυπάκλας, είναι αυτός που υπογράφει για την αφαίρεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ του Πολυγυρινού Δημήτρη Μπανάβα (σήμερα συνταξιούχος ΔΕΗ), εξ αιτίας της αντιδικτατορικής δράσης του!
-Άξιος, λοιπόν, για τη θέση που τον πρόσφερε ο Καρατζαφέρης!!! Μόνο για κείνο το ψηφοδέλτιο αξίζει!


Στις 5 Οκτωβρίου θα είναι, δυστυχώς, στη Βουλή!

Σχόλια

 1. και γυρίζει και ο γιος Πλεύρη από την Ευρωβουλή...μη ξεχνιόμαστε!
  Πανάθεμά μας!
  Αχ αυτή η δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδώ που τα λέμε άνθισε επί χούντας,κάρπισε επί ΝΔ και τρώγεται ώριμος από το ΛΑΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολλή Δημοκρατία μας έπεσε και δεν βλέπω να την αντέχουμε! Θα βαρυστομαχιάσουμε παιδιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…