Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Νύφη


Κι όμως...

...αυτός ο διχασμένος, ξεσκισμένος, μαραμένος, αλληλοσπαραγμένος, τσακισμένος, παραλυμένος, ηττημένος, Συνασπισμός της Αριστεράς...

...είναι η Νύφη αυτών των εκλογών!

Από το αν θα μπει ή δεν θα μπει στη Βουλή εξαρτάται η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος...
Αυτός θα αποφασίσει αν θα συνεργαστεί ή όχι με ένα μη αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ και σε ποια βάση θα στηριχτεί αυτή η συνεργασία...

Ισως γι αυτό λοιπόν να τον θέλουν διχασμένο, ξεσκισμένο, μαραμένο, αλληλοσπαραγμένο, τσακισμένο, παραλυμένο, ηττημένο, "φίλοι" και εχθροί!

Σχόλια

 1. Έ, όχι και να θέλει το ΠΑΣΟΚ διαλυμένο τον ΣΥΝ.
  Και δεν μιλάω μόνο για το κεντρικό ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζω πολύ καλά τις δηλώσεις των γραμματέων του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειάς μου, που χαρακτιρίζουνε "Φτωχότερη η δημοκρατία μας χωρίς τον ΣΥΝ"
  Μη ψάχνουμε τώρα "σαμάρια"...
  Πότε ανακατεύτηκε το ΠΑΣΟΚ στα εσωκομματικά του ΣΥΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Που το είδες γραμμένο αυτό;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε, τώρα...
  Από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που προσπαθεί για την αυτοδυναμία, τα ευκόλως εννούμενα...
  ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόλις διάβασα τη συνέντευξη Πάγκαλου στην "Κ.Ε."... Αυτό που δεν είχα εγώ στο κεφάλι μου γράφοντας το ποστ μάλλον το έχει αυτός...
  Αλλη μια αχαρακτήριστη επίθεση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Πάγκαλος είναι... Πάγκαλος.
  Αν καταφέρνει με αυτά που λέει να διαλύει ένα ολόκληρο κόμμα, τότε να με συμπαθάς, δεν μιλάμε για κόμμα.

  Άλλο να λέει κάποιος την γνώμη του, όσο λάθος κι αν είναι αυτή, κι άλλο να δικαιολογούμε ότι τα εσωτερικά προβλήματα ενός κόμματος δεν οφείλονται στα ίδια τα στελέχη του, αλλά σε δηλώσεις άλλων κομμάτων.

  Και μην ξεχνάμε πως εκμεταλλεύτηκε ο ΣΥΝ το εσωκομματικά (προεδρικά) του ΠΑΣΟΚ.

  Αντιθέτως, δεν βλέπω το ίδιο να γίνεται από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.youtube.com/watch?v=ip3EFDGUHnM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://www.youtube.com/watch?v=ip3EFDGUHnM

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…