Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διακοινοτική ένταση στην ΠΓΔΜ

Κι εμείς;

Εμείς με ποιους είμαστε;

Με τους Αλβανούς ή με τους σερβο-"Μακεδόνες";

Δεν μας νοιάζει;
Φυσικά και δεν μας νοιάζει... Τι να μας νοιάξει; Μήπως μας νοιάζει και τίποτα;
Με ένα "η Μακεδονία είναι ελληνική" έχουμε καθαρίσει με παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Τι άλλο να μας νοιάξει δηλαδή;
Σάμπως νοιάζει τους Αλβανούς αν η "Μακεδονία" θα λέγεται Μακεδονία;
Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν.

Εκείνους τους ενδιαφέρει η Μεγάλη Αλβανία. Από την Αλβανία μέχρι τη Βουλγαρία. Ισως και λίγο απο ελληνική Ηπειρο. Να μη σου πω και απο ελληνική Μακεδονία.

Κι όταν θα γίνει "μπαρούτι" η "Μακεδονία" και θα βλέπουμε τους καπνούς από τη Θεσσαλονίκη και θα μυρίζουμε ανθρώπινο κρέας μέχρι τη Λαμία, θα μας νοιάζει;

Κι οταν η ΠΓΔΜ γίνει η Παλαιστίνη των Βαλκανίων; Τότε θα μας νοιάζει;


Σώπα καημένε τώρα! Τι να μας νοιάξει... Παίζει και η Ολυμπιακάρα αύριο να'ουμ'!>>>Διακοινοτική ένταση στην ΠΓΔΜ

Φαντάζομαι πολλούς να διαβάζουν την παραπάνω είδηση με το ακατοίκητο βλέμμα της αγελάδας. Μμμμμουουουουου!

Και η ΚΟΣΜΑΡΑ μας:
ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣE ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ VISA!

Σχόλια

 1. Δυστυχώς Καπ ελάχιστοι μπορούν συλλάβουν το μέγεθος της συγκεκριμένης πυριτιδαποθήκης. Άλλοι πάλι -οι πιό κρετίνοι- φαντασιώνονται κάτι αλληλοεξοντώσεις ώστε να κυριαρχήσει η αθάνατη βλακεία που δεν έχει σύνορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού αργεί να "κάτσει" η (πολεμική, εξοντωτική) φάση με τη φαγωμάρα μεταξύ ημών και εκείνων, τους βάζουν τώρα να σφαχτούν μεταξύ τους. Λες να πετύχει η συνταγή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θεωρώντας ως δεδομένη τη μη αλλαγή συνόρων, το αλβανικό έθνος δεν θα αποκτήσει ενιαία κρατική υπόσταση. Άρα δεν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος της Μεγάλης Αλβανίας.
  Με δεδομένη την ταχύτερη αύξηση του αλβανικού από τον σλάβικο πληθυσμό, μελλοντικά θα υπερισχύσει πολιτικά η βούληση των Αλβανών.
  Έχοντας λοιπόν στη γειτονειά μας, το μητρικό αλβανικό κράτος, το αλβανικό κράτος των Κοσσοβάρων, το αναδυόμενο αλβανικό κράτος των Σκοπίων και έχοντας στη χώρα μας μια μεγάλη αλβανική κοινότητα μεταναστών, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε τους Αλβανούς στο φτύσιμο. Αν ο λόγος είναι το θρήσκευμα (κυρίως μουσουλμάνοι οι Αλβανοί-ορθόδοξοι οι Νοτιοσλάβοι), τότε ό,τι κι αν πάθουμε, λίγο θα μας είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σιγά να μή γίνει η ΠΓΔΜ "Παλαιστίνη"! Αυτά είναι όνειρα απατηλά των Σαμαρο-παπαθεμελήδων.
  Η ιστορία (των Γιουγκοσλαβικών πολέμων 1993-1999), δεν επαναλαμβάνεται).
  Ότι ήταν να μοιραστεί στη Βαλκανική, μοιράστηκε. Το ΝΑΤΟ πιάστηκε μεν στον ύπνο το 1993 και έγινε τότε το μπάχαλο, αλλά τώρα (ευτυχώς και για μάς) προσέχει.
  Finito la musica, passato la fiesta.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποιά Παλαιστίνη ? Τι σχέση έχει το παλαιστινιακό με τη Φύρομ ? Μήπως κρύβονται σιωνιστές πίσω και απ' το "μακεδονικό" ? Η στόχος το τουρλουμπούκι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…