Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Αντίχριστοι... Οι ειδωλολάτρες... Οι "Εθνικοί"....Ορίστε!

Καταστρέψαν χριστιανικούς Ναούς για να φτιάξουν την αηδία τους, το Μουσείο των Ειδωλολατρών. Οι κολασμένοι. Οι συγκαμένοι.
Καλά τα λέει το Γκρι Αλέτρ! Και λίγα λέει ρε φουκαρά, πως σε είπαμε, Κυρ-Παντελή!
Ουουου
Σιξ-σιξ-σιξ!

Εξω οι Γάβροι από τον Πειραιά! Φίκτυο 21 ΟΛΕ!

Να φύγουν και τα υπόλοιπα Μάρμαρα από την Ελλάδα. Να πάνε στους Αγγλους.
Δεν τα θέλουμε τα παλιομάρμαρα του Σατανά!

Ουουου
Σιξ-σιξ-σιξ!

Οργανα του ΣΥΡΙΖΑ! Απιστοι!

Σχόλια

 1. Το "χιούμορ" σου σπάει κόκκαλα... Συνέχισε να γράφεις, μας διασκεδάζεις απίστευτα με τις κωμικοτραγικές ηλιθιότητες σου.

  Και μην πεταχτείς να πείς τίποτα πάλι γιά "φασίστες". Φασίστας είσαι και φαίνεσαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν πάντως το εκκλησάκι ήταν ιστορικής αξίας, κακώς κατεδαφίστηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με κάνετε και κοκκινίζω Ανώνυμε. Οφείλω να πω όμως οτι το χιούμορ μου δεν πιάνει μπάζ μπροστά στον μεγάλο χιουμορίστα Δούμα και τις απολαυστικές "χονδράδες" του: http://www.doumas.gr/article/deksi-ekstrem-24-07-2009

  Μου θυμίζουν πολύ και κάποια αγαπημένα blog-γουότς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα περί λογοκρισίας τρίχες, έτσι ? Πρόκειται για διαφημιστική παρουσίαση της Ακρόπολης και του μουσείου, έβαλαν 1,5 λεπτό πλάνα από το φιλμάκι του Γαβρά. Δεν έβαλαν τους βανδάλους πρωτοχριστιανούς με τα μαύρα, το εύκολο προπαγανδιστικό εύρημα δηλαδή, να μη μπλέξουν τον κόσμο. Συγνώμη, αλλά καλά έκαναν. Κι εγώ νά 'μουν το ίδιο θά 'κανα. Αν διαμαρτυρήθηκε το παπαδαριό για να το βγάλουν, που πολύ αμφιβάλω, κακώς, κάκιστα, δεν τους αφορά. Ιδίως όμως το θέμα δεν αφορά το συρφετό των δήθεν προοδευτικών, στην ουσία λάϊφ στάϊλ πρακτωρίσκων της Νέας των πραγμάτων Τάξης, επειδή είδα ασχολήθηκες με το φασισμό, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της ελλαδίτσας. Είναι κλασσική περίπτωση δημιουργίας αντιπαλότητας εκ του μη όντως για προπαγανδιστική πρόκληση σύγχισης, κλασσικά "ωραίο θέμα" για τα κουραδομήντια και τους αερολόγους βολευτές και άλλους καραγκιόζηδες της πιάτσας των τηλεμαϊντανών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Χωρίς ειρμό, χωρίς αρχή, χωρίς μέση, χωρίς τέλος, χωρίς συμπέρασμα. Φοβερή τεχνική. Πως το κάνετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ώπα, μισό λεπτό. 2 πραγματάκια να πω

  1) Η εκκλησία δεν έπρεπε να κατεδαφιστεί. Εκτός από παράνομο είναι και - ας μου επιτραπεί η έκφραση - ανήθικο. Δεν καταστρέφεις τον τόπο λατρείας του άλλου έτσι.
  2) Καταστραφήκανε και άλλες αρχαιότητες. Δεν ήταν μόνο η εκκλησία τελικά. Οπότε αν αρχίσουν οι κραυγές για την παράνομη κατεδάφιση, καλό είναι να περιλαμβάνουν και τις δύο κατασκευές.
  3) Πραγματικά όμως ANeme, ποιός ο λόγος για την τόση "χαρά" που καταστράφηκε η εκκλησία; Το ότι οι κηφήνες κάνανε καταστροφές πριν από πολυ καιρό δεν θα διορθωθεί με το να ρίχνουμε τις εκκλησίες τους. Ένα λάθος δεν διορθώνεται με άλλο λάθος. Αν μου πείς ότι το βλέπεις σαν πράξη εκδίκησης... ε δε νομίζεις ότι είναι μικρόψυχο από τη μεριά σου; (όχι ότι δεν τους αξίζει!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Το σχόλιο πιο πολύ αφορούσε το οτι την εκκλησούλα την θυμήθηκαν οι "ελληνόψυχοι" μόλις έσκασε το θέμα Γαβρά...
  Ενα ακόμη δείγμα του πόσο μόγκολα είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…