Διαρροή αμμωνίας στην Κοζάνη - Μία νεκρή εργάτρια

Τριανταπεντάχρονη εργάτρια έχασε τη ζωή της, ενώ τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα διακομίστηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Κοζάνης, από διαρροή μεγάλης ποσότητας αμμωνίας που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων ζύμης «Αlfa», ιδιοκτησίας του Αθ. Κουκουτάρη.

Περισσότερα εδώ>>>Μία εργάτρια νεκρή και 10 τραυματίες σε ατύχημα στην Κοζάνη


>>>Νεκρός σε ατύχημα εργάτης στην Κατερίνη

Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΙΣ ΤΑ ΕΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΘΛΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ???ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΒΘΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΖΗΤΟΟΟΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΙΣ ΤΑ ΕΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΘΛΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ???ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΒΘΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΖΗΤΟΟΟΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου