6. Αφιέρωμα: Τα "Μαύρα" Ιστολόγια και οι Νεοφασίστες

Χρέος μας είναι η εξόντωσις των πληθυσμών. Αν με ρωτήσουν τι εννοώ με την εξόντωση των πληθυσμών, απαντώ: Εννοώ την εξαφάνιση ολόκληρων φυλετικών ομάδων... Αυτό το χρέος αναλαμβάνω να εκπληρώσω...
Από λόγο του Χίτλερ
Αυγουστος 1939

[...]

"Αλλά πέρα από τα στελέχη τους και οι οργανώσεις σαν οργανώσεις ήταν νεοφασιστικές. Και το 1963 αλλ' ακόμη και τώρα, μερικοί πάνε ν' αμφισβητήσουν τον φασιστικό τους χαρακτήρα παίζοντας με τις λέξεις. Δύο είναι τα βασικά τους επιχειρήματα. Οτι τάχα δεν το λέει ο τίτλος τους κι οτι ο όρος νεοφασισμός αποτελεί νεολογισμό για κάτι ανύπαρκτο.
Οσον αφορά το επιχείρημα του τίτλου το θεωρώ γελοίο γιατί μια οργάνωση δεν την κάνει ο τίτλος της αλλά η συγκεκριμένη δραστηριότητά της. Ο τίτλος μπορεί πολλές φορές να είναι αθώος κι απατηλός και χρησιμοποιείται σαν καμουφλάζ."


Αυτά γράφει, τον Απρίλιο του 1975 ο Ανδρέας Λεντάκης...

Ας δούμε όμως μερικούς τίτλους "Μαύρων" ιστολογίων και οργανώσεων...
[...]

"Οσον αφορά το επιχείρημα για το νεολογισμό έχω να παρατηρήσω οτι ο φασισμός σαν πολιτικό κίνημα και καθεστώς γεννήθηκε στην Ιταλία (εκεί πήρε την ονομασία του) ξαπλώθηκε στην Ευρώπη και σύντομα απείλησε ολόκληρη την ανθρωπότητα οδηγώντας στη σφαγή του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.
Οταν σήμερα βγαίνει με ανοιχτά χαρτιά δεν μπορεί να μαζικοποιηθεί. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο κρύβεται επιμελώς, καμουφλάρεται κι εμφανίζεται με άλλες ταμπέλλες. Κάτω όμως από τα διάφορα προσωπεία του και τις παραπλανητικές επωνυμίες, κρύβεται πάντα το ίδιο πρόσωπο".


Αυτό το φασιστικό παρακράτος. Τότε και τώρα και πάντα. Φασίστες με "εθνικό" φερετζέ. Φασίστες ακόμη και με "δημοκρατικό" μανδύα.

"Μια φασιστική οργάνωση την προσδιορίζουν τρία στοιχεία:

α) Η ιδεολογία και η πολιτική της που αντιμάχεται τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ισότητα, που επιδιώκει την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και καλλιεργεί την ιδέα της ανισότητας, το σωβινισμό και τον ρατσισμό.

HORST WESSEL

"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

GUSTAVE LE BON

"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

β) Η οργανωτική της δομή και λειτουργία που είναι άκρως αντιδημοκρατική και στηρίζεται σε μια τυφλή στρατιωτική υποταγή των μελών σ' έναν Αρχηγό-Μεσσίαγ) Τα πρόσωπα που την απαρτίζουν κι είναι άτομα γνωστά για την αντιδημοκρατική τους νοοτροπία και δράση.

π.χ. (από τα λινκ του ναζιστικού ΗΛΙΟΦΟΡΟΥ)

Σχόλια

 1. πολυ διαφήμιση τους κάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάρα πολλή όμως.
  Γιατί στο φως δεν αντέχουν. Ψοφάνε!

  Μακάρι να μην φοβόντουσαν και να την έκαναν κι άλλοι αυτή τη "διαφήμιση". Αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα...

  Καλύτερες οι ανώδυνες κουβεντούλες και οι σαχλαμαρίτσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κομνηνός Περέλλης:

  Απόφοιτος ΗΜΜΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

  Εργάστηκε στη Eurobrokers του Ομίλου Κούμπα.

  Ήταν ιδιοκτήτης του φασιστικού φόρουμ battlefield.gr, νυν webwar2.org. Αυτά, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε η FortressITX.com, πάροχος του battlefield.gr.

  Ο ίδιος ο διαχειριστής αυτού του φόρουμ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ανθρώπους στη ναζιστική κλίκα του battlefield.gr/webwar2.org/studentgossipgr.blogspot.com/fasistostalinas.blogspot.com για να ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΟΥΝ μετά από ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ battlefield.gr/webwar2.org.

  Γιατί δε βγαίνει ο "κύριος" Περέλλης να πει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτόν;

  Γιατί η πρυτανεία του ΕΜΠ δεν ξεκινά ενέργειες για το ΞΗΛΩΜΑ της ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗΣ-χρυσαυγίτικης κλίκας που εδραιώθηκε στο ΗΜΜΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου