Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τώρα μάλιστα! Αυτή είναι πολιτική για τους μετανάστες!

Τους βάζεις σε ένα αεροπλάνο, τους στέλνεις "εκουσίως" στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν και τους δίνεις κι από πενήντα (50) ευρώ στον καθένα. Οσο δηλαδή για να αγοράσουν ένα "Ζιβανσί" από το Ντιούτι-Φρι και να τους μείνουν και λίγα ψιλά για τη σφαίρα που θα τους εκτελέσουν ή το σχοινί που θα τους κρεμάσουν, πίσω στην πατρίδα τους. Ελληνικός Ανθρωπισμός με το "Φ" κεφαλαίο!

Σχόλια

 1. Δηλαδή κατά την γνώμη σου τι θα πρέπει να γίνει;;;; Να κρατήσουμε στην Ελλάδα κοντά 1 εκατομμύριο Αφγανούς,Πακιστανούς,Αφρικανούς και πολλούς άλλους;;;; Ασε που ειναι πολύ περισσότεροι απο 1 μύριο.
  Για πες μας την ΣΟΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!!!
  A.J.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οχι βέβαια...
  Προτείνω να τους κρεμάμε εδώ κι αν είναι τόσοι πολλοί να στήσουμε Αουσβιτς και να τους κάνουμε σαπούνια. Για να γλιτώνουμε και τα αεροπορικά εισιτήρια και τα 50άρικα.

  Αυτή δεν είναι και η δική σου ΣΟΦΗ άποψη;

  (Μια σάπια μήτρα ξερνάει καθίκια σαν κι εσάς σε μια χώρα που πολέμησε και νίκησε το φασισμό, δεν το έχω καταλάβει ακόμη!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δλδή αποφάσισες ΕΣΥ για εμένα!!!!!!
  Τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μου ΑΡΧΟΝΤΑ μου.
  A.J.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχω γράψει 2 ποστάκια.Αλλά από οτι βλέπω παρά του ότι ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ σου λείπουν τα "ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ" για να τα ανεβάσεις ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
  Μα την Παναγία ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
  Και που 'σαι μην μου πεις να στα ξαναστείλω διότι ΔΕΝ κρα;τάω αντίγραφα ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΝΕΜΟΣ.
  Α.Ξ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το να είσαι ανεπιθύμητος το έχεις σκεφτεί καθόλου; Το "ρετιρέ" σκέφτεται ή είναι ακατοίκητο;

  Διάλογο με ανεγκέφαλους δεν ανοίγω που να χτυπιέστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Α μάλιστα ετσι το λέμε τώρα ε;;;; ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!!!!!& ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με το ρετιρέ ακατοίκητο?? Εγώ απάντηση περιμένω στα παρακάτω :
  Και παρά του οτι ειμαι ανεπιθύμητος τα 2 ποστ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ.
  Απο αυτό και ΜΟΝΟΝ δεν δίνεις την δυνατότητα σε όσους σε διαβάζουν να κρίνουν ποιός απο τους δυό μας τα γράφει σωστά.
  ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ & ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ κάτι μου θυμίζει.
  Y.Γ. Το γεγονός οτι εχεις 1 BLOG δεν σου γεμίζει το δικό σου "ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟ"
  Αλλά απο τι????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οταν θα πάψεις να είσαι ανώνυμος τότε ίσως να έχεις κάποια τύχη. Από την άλλη κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει παρανοϊκά και ρατσιστικά σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ειλικρινά ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!
  Σε εχει πάρει & σε εχει σηκώσει ο καπετάν άνεμος (Ο Κανονικός άνεμος)εσύ εισαι μιά απλή ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.
  Τα σέβη μου.
  Ο Παρανοικός και ρατσιστής ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…