Η Γρίπη Κολλάει Υπέροχα

Μετά το γνωστό ΚΥΠατζίδικο μπεστ-σέλερ "Ο Ιούδας φιλάει υπερόχα", ένα ακόμη δημοκρατικό ανάγνωσμα θα κάνει μεγάλο σουξέ τις εβδομάδες που έρχονται.

Η Νέα Γρίπη ήλθε στην ώρα της για τη Νέα Δημοκρατία...
Πάνω στα ντουζένια της νεότητας και οι δύο ήλθαν και κόλλησαν για να μας κολλήσουν όλους μαζί ακροδεξιίλα, με έντονα συμπτώματα φασιστίτιδας.

Τώρα όμως η Νέα Γρίπη μπορεί να κάνει τριπλό καλό στη Νέα Δημοκρατία. Μπορεί, για παράδειγμα, να γίνει μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία για την κατακόρυφη πτώση του τουρισμού επί ημερών αυτουνού του μόνιμου γκεστ-σταρ της Ζούγκλας, του Μαρκόπουλου... Μπορεί επίσης να γίνει μια καλή αφορμή για να μην ανοίξουν φέτος καθόλου τα σχολεία έτσι ώστε να μην φανεί και το ανύπαρκτο έργο του Αρούλη στο υπουργείο Παιδείας.

Τέλος, μπορεί η Νέα Γρίπη είναι μια εξαιρετική αιτιολογία για να πάμε για εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο!

Απλώς ο Καραμανλής περιμένει να υπάρξουν 78 θάνατοι από τον ιό.

Οσοι δηλαδή και από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007!


Υ.Γ. Κι επειδή ο Ηλίθιος που δεν ψήφισε στις ευρωεκλογές, πάλι δεν θα πάει να ψηφίσει "για να μην κολλήσει", ο Καραμανλής θα βγει για μια ακόμη τετραετία αγκαλιά με τον ΛΑΟΣ, της Ελλάδος φρουρός!


Σχόλια

 1. Προσυπογράφω με χέρια και πόδια!
  Μπορεί ακόμη και να κάνει εκλογές το Σεπτέμβρη που όλα τα πρόβατα θα είναι πανικόβλητα με τη γρίππη και δε θα το πολυψάξουν τι να ψηφίσουν...
  Εκτός κι'αν όντως γίνει πανικός και ο Αβραμόπουλος τα κάνει σκατά οπότε έχουν χάσεμ από χέρι και η ΄γρίππη τους γυρίσει μπούμερανγκ.
  Πάντως η μητέρα μου που μόλις γύρισε από Βερολίνο-Πράγα μου είπε ότι και στις δύο πρωτεύουσες ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται με τη γρίππη, είχανε πάρει μάσκες μαζί και ένιωσαν σα βλήτα + οι Ελληνες του εξωτερικού μας κοροιδεύουν που το παίζουν στο μεγαλύτερο μέρος των δελτίων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα δεν βρομάει από μίλια ΚΟΛΠΟ γκρόσο; Αλλο ένα από αυτά τα "χαριτωμένα" της Δεξιάς αηδίας που μας κυβερνάει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε, βέβαια, δεν είδες μετά τα τιτιβίσματα του Βλαστού πως ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν από τα δελτία τα θέματα "της εγκληματικότητας των μεταναστών"???
  Δεν τους έπαιρνε με τίποτα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλά κάνω και δεν παρακολουθώ τελευταία ειδήσεις. απλά δεν μαθαίνω τίποτα. όλα είναι κατασκευασμένα. δεν χρειάζεται να έχει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις . απλά αυτός ο λαός δεν έχει καθόλου.
  όσον αφορά την γρίπη ..... την περιμένω καλώς να 'ρθει !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου