Ποιος θα το πίστευε!

Οτι κάποτε θα δινόντουσαν αγώνες υπερ ενός blog που το 95% του περιεχομένου του είναι τέτοιες αηδίες και ξεράσματα:Τελικά όταν μια κυβέρνηση είναι γελοία, γελοίοι είναι και οι αντίπαλοί της.

Ή αλλιώς: δείξε μου τον "εχθρό" σου να σου πω πόσο μαλάκας είσαι!

Παρ' όλα αυτά κι επειδή τα δικαιώματα και οι ελευθερίες ΔΕΝ είναι α'λα'καρτ -όπως ίσως νομίζουν κάποιοι ένθεν και ένθεν-, σήμερα κυνηγούν το αηδία-"blog", αύριο θα κλείσουν το δικό σου!

Πρόβες κάνουν!Υ.Γ. Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα δώσουμε αγώνα για να μην κλείσει το "Πρώτο Θέμα" ή το "Ζούγκλα";;;

...ρωτάει ο διάολος μέσα μου...


>
Blogoμαχίες....

Σχόλια

 1. Τι να κανουμε; Με το Βολταίρο παραμάσχαλα, θα τα υπερασπιστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα το ζήσουμε κι αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απλά όλοι κατάλαβαν ότι τα άρθρα που ενοχλούν είναι πολύ λίγα για ξεφτυλιστούν. Τα πιο πολλά είναι ποιηματάκια και απλές ημερολογιακές σημειώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. The trouble with fighting for human freedom is that one spends most of one's time defending scoundrels. For it is against scoundrels that oppressive laws are first aimed, and oppression must be stopped at the beginning if it is to be stopped at all.
  (Αποδίδεται στον H. L. Mencken)

  ..παρ' όλα αυτά, δε νομιμοποιείται κανείς να εγκαλεί "τους bloggers", γενικά, επειδή δεν στηρίζουν τους κιτρινιστές. Η αλληλεγγύη είναι εθελοντική, και σ' αυτή τη χώρα τουλάχιστον, οι καταπιεστικοί νόμοι δεν στρέφονται πάντα εναντίον των καθαρμάτων (με ή χωρίς εισαγωγικά) πρώτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την ουσία του θέματος την "έπιασε" και πάλι ο Πάσχος Μανδραβέλης: "Μοιάζει παράδοξο, αλλά στη χώρα μας, εκφραστής του πολιτικού φιλελευθερισμού ήταν η ευρύτερη Αριστερά. Αυτό έχει να κάνει με συγκεκριμένες ιστορικές συνθήκες: η Αριστερά εδιώκετο από το μετεμφυλιακό κράτος και γι’ αυτό αγκάλιασε ως ασπίδα τον πολιτικό φιλελευθερισμό. Ομως, με εξαίρεση τους (λίγους) ανανεωτικούς, δεν τον ενστερνίστηκε ποτέ. Ετσι κι αλλιώς η αστική δημοκρατία, που ο πολιτικός φιλελευθερισμός πρεσβεύει, είναι αυτό που η κομμουνιστογενής αριστερά θέλει να ανατρέψει".

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_19/07/2009_322743

  Κι αυτός ο ιδιότυπος "φιλελεύθερος αριστερισμός" συνεχίζει να υπάρχει και να ανδρώνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. τελικά ο νομιναλισμός είναι άτιμο πράμα ;)

  ο φιλελευθερισμός των "δεξιών" είναι οικονομικός. μην συγχέουμε τις έννοιες. η αριστερά ήταν και είναι πάντα υπέρμαχος της ελευθερίας παντού (όχι μόνο στην ελλάδα των ιστορικών συγκηριών). μην τους αφήνουμε να ταυτίζουν τον φιλελευθερισμό τους με την ελευθερία γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οσο τον ταυτίζουν αυτοί, άλλο τόσο κι εμείς...
  Γι' αυτό και η "γιαλαντζή αριστερά" δεν μπορεί να ερμηνεύσει στοιχειωδώς το τι συμβαίνει στον κόσμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ακριβώς γι αυτό το λέω, για να μην παίζουμε και μεις το παιχνίδι τους ;)

  τελικά ο όργουελ είχε δίκιο. η παραποίηση των λέξεων βοηθάει πολύ την εξουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ίσως θα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις. Φράσεις του τύπου "αηδίες και ξεράσματα" ταιριάζουν αλλού. Τα blog δεν είναι εφημερίδες για να έχεις το δικαίωμα να γράφεις τέτοια "αηδή" πράγματα. Φτιάχτηκαν ακριβώς για να μπορεί ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Αν θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο καλά θα κάνεις να στραφείς σε άλλου τύπου "εκφράσεις". Βγάλε μια αξιοπρεπή εφημερίδα, να την αγοράσουμε όλοι. Αλλά σε παρακαλώ στον χώρο των blog τουλάχιστον μην χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις. ( Υπόψην ότι κι εμένα με νευριάζει το συγκέκριμένο blog, είναι όμως blog...... you know.... ελευθερία λόγου κτλ...) Γι' αυτό την επόμενη φορά βούτηξε την πέννα στο μυαλό σου προτού γράψεις. Καλό θα σου κάνει.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν κατάλαβα!
  Εγώ ΔΕΝ έχω δικαίωμα να γράφω αυτό που πιστεύω αλλά ο καθένας μπορεί να γράφει ο,τι του κατέβει στο κεφάλι;

  Τι είδους φασισμός είναι αυτός; Νέας κοπής;

  Τι σκατά πίνετε και έχετε γίνει κόπανοι, θα μας πείτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μα η καταδίκη της δολοφονίας δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει κανείς, κάτι που δεν του αρέσει και αντιμάχεται, Άνεμε.

  Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

  Διαφορετικά, ποιός θα βάλει τις διαχωριστικές γραμμές;

  Συμφωνώ, με cynical.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μήπως βλέπεις σε ΠΟΙΑΣ ημερομηνίας ποστ απαντάς;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου