Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ σας πιστεύουμε...

...οτι η "Προκήρυξη της Σέχτας" είναι αληθινή!!!

Δηλαδή γιατί να είναι αληθινή και να μην είναι ένα ακόμα "έγκυρο" θέμα που το γράψατε από την κοιλιά σας;

Πρώτη φορά είναι που γράφετε φανταστικά θέματα;

Σχόλια

 1. Τέτοιες ερωτήσεις θέλουν να κάνουμε!
  Καλησπέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν λάβουμε υπόψη τα αντικειμενικά γεγονότα.
  1) Οι Γάλλοι είχαν γράψει ότι είχαν δώσει στοιχεία στην ελληνική κυβέρνηση για την 17 Νοέμβρη και εμείς δεν κάναμε τίποτα επί χρόνια.
  Τότε είχε κατηγορηθεί ο δημοσιογράφος και η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη.
  Μετά ό ίδιος ο Χρυσοχοίδης επιβεβαίωσε ότι δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να εξετάσει τους πεταμένους φακέλους που βρήκε στο αρχείο, όταν ανέλαβε.
  Επιβεβαίωσε και το παραπάνω γεγονός.
  Αυτά δεν αμφισβητούνται έχουν ειπωθεί και είχα διαβάσει το άρθρο της Γαλλικής Εφημερίδας.

  2) Πρώτη φορά εστάλη στην αστυνομία και όχι σε εφημερίδα.

  Τι να πιστέψεις και τι να υποθέσεις;
  Εδώ όλα γίνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγω παντω πρωτη φορά βλεπω ενα τοσο αηδιαστικά εμετετικο πραμα
  εχτα ειναι αυτή ; η ο Χανιμπαλ Λέκτορ ..;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 90% πίστευα ότι προέρχεται από κάποια από τις «υπηρεσίες» που «προστατεύουν» το «έθνος» από τον «εσωτερικό εχθρό». Όπως κι η ενέργεια άλλωστε.

  Αλλά παίζει κι αυτό που λες. Εξάλλου, «μπάτσοι, ΜΜΕ, παρακρατικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…