Κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!

Ομως ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!

Ισως βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο πολιτικοδημοσιογραφικό σκάνδαλο όλων των εποχών και η "συνάντηση" Καραμανλή-Ερντογάν είναι ΜΟΝΟ η κορυφή του παγόβουνου...

Απίστευτα πράγματα φθάνουν σήμερα όλη την ημέρα με σχόλια, μέιλ και τηλέφωνα που δεν τα βγάζω ΑΚΟΜΗ στη φόρα απλώς διότι μου ακούγονται α-πί-στευ-τα!

Οσο νυχτώνει όμως ΤΟΣΟ τα πιστεύω!

Κάποιοι παίζουν με την ίδια τη Δημοκρατία αλλά ΚΑΙ με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής!

Σχόλια

 1. Βγάλε τα σχόλια να ενημερωθούμε και μεις!
  Πάντως, κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται απλώς για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών (όπως το λες) αλλά για τη μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ τού πώς κατασκευάζονται οι ειδήσεις, πώς φτιάχνεται το κλίμα και πώς χειραγωγείται η κοινή γνώμη!
  Και είναι ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Καιρός να ξυπνάνε κάποιοι...
  Έτσι κατασκευάζεται και "ο καταλληλότερος", "ο έντιμος", " ικανός" κλπ αλλά και οι κατά παραγγελία "δημοσκοπήσεις"
  Καιρός κάποιοι να ξυπνάνε και να αναθεωρούν τα περί "δημοκρατίας" καθώς και πολλά άλλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To σύστημα μπάζει Καπ. Και αρχίζει πια να μπάζει από παντού. Μπορεί οι συντάκτες να πουλάνε τρελίτσα στις απαντήσεις μέσω e-mail περί τουίτυ, Συλβέστρο, Κογιότε και Μπιπ Μπιπ αλλά η Δημοκρατία δεν είναι καρτούν. Αυτά τα άρθρα κονσέρβα είναι ότι πιό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ έχω δει τα τελευταία χρόνια καθώς το μάτριξ μεγαλώνει και τυλίγει τον αδαή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Την παραίτησή του υπέβαλε αιφνιδίως ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Αθήνα, κ. Werner van Gent, προκαλώντας κρίση στο προεδρείο της Ένωσης.

  Ο κύριος Werner van Gent κατήγγειλε για αντιδημοκρατικές ενέργειες και απαράδεκτες πρακτικές την γενική γραμματέα της Ένωσης."
  Ισχύει; Κι αν ναι, μήπως κολλάει και στην ιστορία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου