Ανάλυσέ με!

Ολοι έχουν ένα λόγο να πουν για το καράβι που παραδέρνει στα κύματα...
Μετά Χριστόν προφήτες, δημοσκόποι, θεούσες, νεοφιλελεύθεροι αναλυτές, δημοψυχαναλυτές, δημογέροντες, "αυριανιστές", η Λιλή η τρελή. Ολοι! Οι ίδιοι που πριν ένα μήνα ανέλυαν με την ίδια σοβαρότητα το γιατί ο Σάκης έπιασε την 7η θέση στη Γιουροβίζιον.
"Επρεπε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ", "Δεν έπρεπε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ", "Επρεπε να βάλει τον Παπαδημούλη πρώτο στο ψηφοδέλτιο", "Οχι, δεν έπρεπε να τον βάλει", "Επρεπε να είναι πιο Ευρωπαίοι", "Επρεπε να είναι πιο ριζοσπαστικοί", "Επρεπε να είχαν τζατζίκι", "Δεν έπρεπε να έχουν κρεμμύδι", "Να είχαν μουστάρδα!", "Ναι αλλά είχαν πολύ κέτσαπ".
Πολλά λόγια, πολλές απόψεις, πολλές αναλύσεις, πολλές οδηγίες και συμβουλές για ένα κόμμα του 4,6% που κανείς τους δεν ήθελε να υπάρχει στον χάρτη...


---
Σχετικό: Απολύθηκαν και οι 900 εργάτες των διυλιστηρίων της Total, στην Αγγλία, που απεργούσαν εδώ και δύο εβδομάδες... (Απόψε, από το Sky News)

Σηκώνει κι αυτό την ανάλυσή του!

Σχόλια

 1. Φίλε ANemos,


  Είναι όπως τα λες. Έχουν ξαμολυθεί όλοι και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Όμως υπάρχουν και άλλα ερωτήματα.

  Τι έκανε η Αριστερά εδώ και τόσα χρόνια που το σύστημα των ΜΜΕ μας πηγαίνει και μας φέρνει; Πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα; Δεν έχει λεφτά; Δηλαδή είναι αδύνατον να είχε φτιάξει μια πλατειά εφημερίδα; Ήταν τόσο δύσκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει ένα περιοδικό, έστω μηνιαίο, όπως είχε αποφασιστεί στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ το Μάρτη του 2008; Εδώ κάθε 30 άτομα έχουν το περιοδικό τους!

  Για να μη μιλήσουμε για το διαδίκτυο! Ποιά είναι η παρέμβαση της Αριστεράς σ' αυτό; Αστεία πράγματα! Προσωπικό παράδειγμα: αφήσατε την ομάδα του
  g700 να αλωνίζει και να καπηλεύεται όλη τη γενιά της επισφάλειας! Και τώρα που εμείς προσπαθούμε να τους κοντράρουμε επικαλούνται (στην ουσία, χωρίς να το λένε) χρησικτησία! Και μας σβήνουν ακόμα και σχόλια που απλώς αναγγέλλουν άρθρα μας -όπως κάνουμε και στο δικό σου blog και σε μερικά άλλα.

  Αυτά είναι τα χάλια μας φίλε ANemos. Οι αντίπαλοι μας βαράνε τι περίμενες; Εμείς τι κάνουμε όμως;


  Τα λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...