Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ε όχι λοιπόν, ΔΕΝ είναι βάρβαροι

...ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ είναι!

Πρώτη φορά άκουσαν το "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα"...

Βλέπετε, τα μέλη της ΔΕΞΙΑΣ (του Κυρίου!) συμμορίας τη δεκαετία του 60, του 70, του 80, διάβαζε μόνο τα μαθήματά της!

Ο "Εθνάρχης", ο 5ος εκ των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (μη χέσω!) αν και έζησε "αυτοεξόριστος" (γελοίοι!) στο Παρίσι, δεν είχε πάρει χαμπάρι το "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα"...

Πως να πάρει ο ανιψιός;

Από τα DVD που παρακολουθεί νυχθημερόν;

Πως να ξέρουν πράγματα που ειπώθηκαν πριν από 5 δεκαετίες οι άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει μισή αράδα στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό πνεύμα;

Σχόλια

 1. ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

  22-05-2009

  Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

  Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

  ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

  Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

  Η πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
  17 - 08 - 2007.

  Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

  Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


  Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τους βρίσκω αμφότερους θλιβερούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…