ΠΑΜΕ να φύγουμε ΤΩΡΑ όμως!!!

>>>Η CIA εκτιμά ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει, γράφει σερβική εφημερίδα

Το χειρότερο όμως είναι ΑΥΤΟ:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της CIA που η εφημερίδα επικαλείται, η Ευρωπαϊκή Ενωση θα διαλυθεί μέχρι το 2020 και η Ευρώπη θα χωρισθεί σε τρεις ενώσεις: στο Δυτικό Μπλοκ, στη «Νέα Ευρώπη» και στην «Ορθόδοξη Ένωση».

Η Ελλάδα θα προσχωρήσει στην «Ορθόδοξη Ένωση», της οποίας θα ηγείται η Ρωσία. Στην κατηγορία αυτή θα προσχωρήσουν επίσης η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Γεωργία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η ΠΓΔΜ, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Βοσνία, αλλά και η Αλβανία.


Χειρότερος εφιάλτης υπάρχει;;;

Σχόλια

 1. Το 2020??? Γιατί τώρα τι συμβαίνει Καπ? Πάντα έτσι ήταν το σκηνικό και να επαναλάβω ένα κλισέ: Η EU είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Αγγλος, Γάλλος και Γερμανός ΧΩΡΙΣ να φάει ο ένας τον άλλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι άλλοι προφήτες μας προέκυψαν; Μη μασάμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένα από τα πολλά σενάρια επί χάρτου. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άλλα 100. Οι άνθρωποι δουλεύουν και φτιάχνουν μοντέλα για το πως και το τί μπορεί να γίνει στο μέλλον. Οι σέρβοι πήραν αυτό που τους βόλευε και το έβγαλαν στην εφημερίδα. Και ο νηστικός ονειρεύεται καρβέλια.

  Όσο για την εκτίμηση της CIA ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει,...., δηλαδή πρέπει να είσαι η CIA για να το δεις; Και εγώ προβλέπω ότι αύριο το πρωί ήλιος θα βγει από την ανατολή. Δοξάστε με.

  xBerliner

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times